WEDSTRIJDVERSLAG 't GOOI VS CJVV - CJVV

Sponsors

WEDSTRIJDVERSLAG 't GOOI VS CJVV

25 september 2021 20:30


De afgelopen twee seizoenen stond CJVV bij het stoppen van de competities bovenaan. Die zijn helaas niet afgemaakt, en na 350 dagen speelt het weer eens een competitiewedstrijd. Destijds verloren de Geel-Zwarten met 4-3 van FC Hilversum in de stromende regen. Nu was het een droge dag met een aangename temperatuur.

Tegenstander is het Hilversumse ‘t Gooi en de meegereisde supporters vormen het grootste deel van het publiek. De winkansen van CJVV worden hoog geschat, gezien de drie bekeroverwinningen tegenover drie nederlagen bij de tegenstander.

Cruciaal vandaag: vroeg scoren en de nul houden. In het wit dicteert het vlaggenschip vanaf de aftrap het spel en creëert direct kansen. Zo rond de twintigste minuut wordt Gijs in het strafschopgebied getackeld en voor Steven is de penalty een koud kunstje: 0-1. Direct na de aftrap verovert Pim fel de bal en schuift de bal koel langs de keeper voor de 0-2. Het duurt weer even voordat er goals vallen maar wanneer de 0-3 via Pim uiteindelijk valt, begint het weer te lopen. De ruststand is 0-6, door twee doelpunten van Evan en een lekkere bal in de kruising van Gijs. Na de thee weet CJVV weer snel te scoren en via Evan, Pim en Egbert wordt het 0-9. Een aantal slappe minuten en ‘t Gooi benut twee kansen; 2-9. Evan mag nog aantekenen voor de 2-10 wat gelijk de eindstand bepaalt. CJVV doet zowel qua punten als doelsaldo goede zaken en neemt in de eerste week de koppositie in. Volgende week spelen de jongens thuis, tegenstander SV Zeist.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!