Sponsors

Dringend versterking gezocht bij de G afdeling!

5 juli 2021 14:45


Al meer dan 30 jaar heeft CJVV een G afdeling met inmiddels twee teams die in KNVB-competitie verband spelen. Daarnaast is er een jeugdelftal dat alleen maar onderlinge wedstrijdjes speelt en traint.

Omdat een trainer heeft aangegeven te gaan stoppen (naar een andere verenging) en de leiders van de huidige G ook deels gaan stoppen is er dringend behoefte aan versterking bij de G- elftallen

Het kan toch niet zo zijn dat we straks moeten besluiten om terug te gaan naar slechts 1 G elftal in competitie verband? Help ons dit te voorkomen!

We zoeken 1 of 2 trainers voor de woensdagavond (1,5 uur) en minimaal 2 tot 3 nieuwe begeleiders. Dat zou het dan mogelijk maken om toch met twee teams te kunnen blijven spelen en met elkaar te rouleren zodat je niet iedere zaterdag kwijt bent aan de begeleiding tijdens de wedstrijden. Meestal zijn de thuiswedstrijden in de ochtend. De uitwedstrijden vaak ook maar dat kunnen we niet garanderen.

Het kan toch niet zo zijn dat CJVV met zoveel leden dit laat gebeuren? HELP ONS of eigenlijk beter HELP DE G AFDELING van CJVV. Er zijn geen specifieke skills of vaardigheden nodig afgezien van het bieden een helpende hand; luisterend oor, organisatievaardigheden en andere taken passend bij een voetbalteam. 

Ben of ken jij iemand die een paar uurtjes in de maand wilt helpen bij de G-teams? Neem dan contact op met: Lammert van Dijk (LammertvanDijk@live.nl / 06 13 67 39 85) of Jaap Hoogendoorn (Jaap.Hoogendoorn@kpnmail.nl / 06 53 23 60 48)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!