Sponsors

Burgemeester Bolsius ontvangt eerste exemplaar CJVV jubileumboek!

5 juli 2021 12:30


Twee keer eerder moest de presentatie van het CJVV 100 jaar jubileumboek wegens nieuwe corona maatregelen op het laatste moment worden afgelast, maar afgelopen zaterdag was het dan toch eindelijk zover. Op sportpark Vermeerkwartier werd het eerste exemplaar officieel aan Burgemeester Lucas aangeboden, die op zijn beurt een officiële Stadsoorkonde aan CJVV voorzitter Peter Coenen overhandigde. Dit naar aanleiding van de maatschappelijke betrokkenheid voor de stad Amersfoort. Het verlengen van het sponsorcontract met Bouwbedrijf Schoonderbeek maakte het feest voor de Amersfoortse voetbalclub compleet.

Op 20 maart bestond CJVV precies 100 jaar. Destijds konden de festiviteiten wegens corona niet plaatsvinden. Ook de officiële presentatie van het jubileumboek werd uitgesteld. Een redactiecommissie van CJVV heeft in ruim anderhalf jaar van research, schrijven, selecteren, gesprekken met oude coryfeeën enz. een prachtig uitgevoerd boek vervaardigd. De hele historie van de voetbalclub vanaf 20 maart 1920 wordt in beeld gebracht en beschreven. In 200 pagina’s full color met ca. 250 foto’s en afbeeldingen wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de club in beeld gebracht. Het resultaat mag er zijn, zo vond ook burgemeester Bolsius. In zijn dankwoord refereerde Bolsius o.a. aan de voortrekkersrol die CJVV speelde en speelt bijvoorbeeld bij het vrouwenvoetbal, G-voetbal voor mensen met een beperking en Life Goals voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het boek zelf vond direct gretig aftrek bij de beperkte groep genodigden.

 

Na afloop van de boekpresentatie was het de beurt aan hoofdsponsor van CJVV, Bouwbedrijf Schoonderbeek. Peter Coenen en directeur Evert Schoonderbeek ondertekenden gezamenlijk het nieuwe sponsorcontract. Schoonderbeek ondersteunt de club uit het Vermeerkwartier al sinds 2016. Coenen benadrukte in zijn dankwoord de grote waarde van het bouwbedrijf voor de club als geheel. Want het bouwbedrijf toonde zich ook zeer betrokken bij het G-voetbal van CJVV. De sponsor kon vanaf het hoger gelegen CJVV terras volgen hoe het door hem gesponsorde standaardteam met 3-2 van Roda’46 uit Leusden won.

 

Foto’s Arie Cijfer

foto-8.jpg

foto-38.jpg

foto-26.jpg

foto-43.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!