Sponsors

a.s zaterdag uitreiking jubileumboek Cjvv 100 jaar!

27 juni 2021 21:00


UITREIKING JUBILEUMBOEK 3 juli🌟

Op 20 maart 2020 bestonden wij 100 jaar. Het jubileum zou met een groot feest in het Leerhotel Amersfoort gevierd worden. Hoogtepunt zou zijn de presentatie van het CJVV jubileumboek “CJVV 100 jaar! Dit zijn wij!”. Het eerste exemplaar zou officieel worden uitgereikt aan burgemeester Lucas Bolsius. Echter, vanwege de bekende redenen moest helaas het hele evenement worden afgelast. De presentatie van het boek is daarna nog twee keer gepland, maar even zoveel keren ook weer gecanceld.

Nu zijn de omstandigheden zodanig ten goede gekeerd dat de boekpresentatie toch nog gehouden kan worden. Tijdens een beperkt toegankelijke ceremonie in de grote bestuurskamer zal op zaterdag 3 juli a.s. om 14:00 uur het eerste exemplaar worden uitgereikt aan burgemeester Lucas Bolsius. Vanaf dat moment zal heel Amersfoort in de gelegenheid zijn het boek over de historie van het Amersfoortse clubvoetbal aan te schaffen. Zowel bij CJVV als in enkele boekwinkels zal het boek verkrijgbaar zijn.

In “Dit zijn wij!” wordt de hele historie van de voetbalclub beschreven, in 200 pagina’s full color, voorzien van ca.250 foto’s en afbeeldingen. Een boek vol geschiedenis, namen, mijlpalen en herkenbare anekdotes. Een must voor een ieder die de ontwikkeling van een voetbalclub vanaf een paar enthousiaste jongens in 1920 tot een toonaangevende Amersfoortse voetbalclub met meer dan 1.000 leden wil volgen. Nooit eerder werd er zoveel research gedaan naar de CJVV-voetsporen als voor dit boek. De makers zijn er meer dan een jaar mee bezig geweest. Het resultaat is een collectors item voor CJVV-leden en ieder die het Amersfoortse voetbal volgt.

Naast de boekpresentatie zal ook aandacht worden besteed aan de verlenging van het sponsorcontract met onze hoofdsponsor Bouwbedrijf Schoonderbeek. De directie van Schoonderbeek en de voorzitter van CJVV zullen beiden de nieuwe sponsorovereenkomst van hun handtekening voorzien.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!