Sponsors

Deadline Kopij voor deze historische Op de Stip: 4 april!

26 maart 2021 15:30


We gaan weer een nieuwe Op de Stip maken! En niet zo maar een Stip, maar dit gaat de laatste LockdownStip worden. Tenminste, als we er vanuit kunnen gaan dat we ergens in Juni veel van onze vrijheden weer terug hebben, zon, terras en gezelligheid weer terugkeren en we een prachtige voetbalzomer tegemoet gaan!
Help jij mee?

In ieder geval is er alle reden tot optimisme, het licht aan het einde van de tunnel wordt steeds zichtbaarder, en in ons geval, CJVV gaat weer helemaal tot leven komen! Daarom geen zomerdip, maar zomerstip!

We zijn op zoek naar leuke verhalen. Heb jij een idee? Klim jij in de pen en help je ons mee? Alle inzendingen zijn welkom, samen maken we er wel wat van!

Doe extra je best om een stuk kopij in te leveren (we willen uiteraard een gevulde Stip), en liefst wat foto's erbij natuurlijk. Bewandel gerust wat zijpaden van het dagelijkse voetbalgebeuren, want op dat gebied is er op de club natuurlijk weinig gebeurd (hoewel: er is doorgetraind en op de zaterdagen werd er door de jeugd toch volop gevoetbald).  En er moeten toch ook plannen, beschouwingen en gebeurtenissen zijn die de moeite waard zijn om met onze leden te delen?
Schrijf gerust een scherpe column! De Stip geeft je een risicoloos podium, zo is Daniel Coenen ook begonnen en zie, is nu dikbetaald columnist van de Leeuwarder Courant!

Stuur je bijdrage naar opdestip@cjvv.nl

Namens de redactie van Op de Stip, Daniel Gillissen en Wim de Leu.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!