Sponsors

101 jaar; het 102e levensjaar van CJVV is begonnen.

20 maart 2021 12:15


Het 102e levensjaar van CJVV is begonnen. De lente komt er aan. Springlevend is onze club. Iedere club heeft zijn geschiedenis en als je daar oog en oor voor hebt dan weet je dat dat het fundament is voor de nieuwe dag.

Als ik naar voren kijk vanuit het hier en nu dan zie ik ons in de loop van dit jaar weer starten met de competities. Gelet op de intensiteit van alle trainingen kan het niet anders dan dat we goede resultaten zullen behalen. CJVV is er klaar voor. Er is vooral veel gesport en dat scheelde heel veel coronakilo’s. Het leverde ook veel ontmoeting en plezier op het veld en gesprek tussen ouders op de staantribune aan de Rubensstraat. Op zaterdag ga ik naar de markt op de Hof voor de boodschappen. Daarna fiets ik langs ons sportpark. En dan zag ik dat CJVV voetbalde met alle inzet, die nodig is voor een goed resultaat. Het mooie is dat dat georganiseerd is door ouders, vrijwilligers en onze trainers en leiders. Fantastisch!

Niet alle leden hebben kunnen sporten. De coronaregels gaan zo ver dat onze elftallen 3 tot en met 10, de G-groepen en onze niet geselecteerde vrouwenteams niet aan bod zijn gekomen. Belangrijk is te weten dat op hen een groot beroep is gedaan op hun verenigingsgevoel. Blijf je lid en blijf je de contributie voldoen. Zij zijn vast op zoek gegaan naar alternatieven om de conditie op peil te houden. Hoe je dit goed maakt wordt gauw duidelijk.

Bestuurlijk zijn we bezig om de club verder te brengen. Onze beleidsplannen als het gaat om vrijwilligers, diversiteit, voetbalzaken, sponsoring en onze organisatie worden de komende tijd opnieuw tegen het licht gehouden. We stellen ons de vraag hoe we jong en oud kunnen interesseren om te bewegen. Hoe kunnen we ons sportaanbod zo inrichten dat CJVV de club is waar je bij wilt horen en bestendig is voor de komende decennia.

Ik ga er van uit dat CJVV met een groot feest in loop van 2021 het voetbalseizoen gaat beginnen. En dat we ons boek misschien al eerder kunnen aanbieden. Het verlangen om met elkaar vereniging te zijn is groot. Het afgelopen jaar heeft ons laten zien, dat we verlangen naar elkaar langs de lijn. Ik kijk er naar uit!

Peter Coenen - Voorzitter CJVV

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!