Sponsors

Uitgesteld CJVV 100 jaar feest gaat wederom niet door i.v.m. coronamaatregelen!

1 maart 2021 12:15


We waren er al bang voor, het 100 jarig jubileumfeest van vorig jaar hebben we doorgeschoven naar 2021, maar kan ook nu niet plaatsvinden. Helaas is de coronapandemie nog niet voorbij, er zijn nog steeds maatregelen nodig om het virus in te dammen en we kunnen nog steeds geen feest met elkaar vieren. We hebben zo uitgekeken naar ons 100 jarig bestaan en alle daarbij horende geplande activiteiten. Een 100 jarig bestaan is niet niks. Het voelt nu dubbel zuur dat we nog steeds niet met elkaar dit feestelijke moment kunnen beleven.

Waarom gaat het CJVV 100 jaar Feest niet door?
Een feestje op 1,5 meter en allerlei andere restricties en maatregelen is wat betreft ons geen echt gezellig CJVV feest zoals we dat gewend zijn. Schuiven we het jubileumfeest dan niet nog een jaar door? Nee, we cancelen het jubileumfeest. Zodra de situatie het toelaat en er geen 1,5 meter maatregel meer is, zal er een vervangend feest georganiseerd worden in de kantine. Een afgeslankte versie van alle mooie plannen die we hadden.

Wordt het jubileumboek nog wel uitgereikt?
Ja, ook hier is nog geen concrete datum voor i.v.m. de coronamaatregelen. Zodra het mogelijk is zal er in kleine kring het jubileumboek overhandigd worden aan de burgemeester. We vinden het super jammer dat naar alle waarschijnlijkheid niet alle betrokkenen hierbij aanwezig kunnen zijn i.v.m. de maatregelen. Helaas vraagt de situatie om maatwerk en is het zoeken naar mogelijkheden. Wel kunt u het jubileumboek bestellen via de site.

En de loterij? Gaat die nog door?
De loterij gaat zeker door. Bewaar je loten dus goed; deze zijn nog steeds geldig! Het is ook hier weer hetzelfde liedje; helaas weten we nog niet op welke datum de loterij zal plaatsvinden. Meer communicatie hierover volgt, hou onze site en socials dus goed in de gaten!

Vrijwilligers bedankt!
We willen onze dank uitspreken naar alle vrijwilligers die zich met volle energie hebben ingezet om te proberen er een knalfeest van te maken. Het is zeker voor deze toppers ontzettend zuur dat alle voorbereidingen in het water zijn gevallen. Met name de CJVV 100 jaar commissie (Job van de Bovenkamp, Bertus Bove, Arjen Posthouwer, Jacqueline Bronsema, Freek van Slooten, André van Rijn en Evert Nawijn) en de CJVV 100 jaar feestcommissie (verantwoordelijk voor de invulling van de feestavond); Andre van Rijn, Lucia van Holland, Tom de Jonge en Robert Snijders, willen we hierbij extra bedanken voor hun inzet!

We bestaan op 20 maart 2021 al 101 jaar, in goede en slechte tijden heeft CJVV standgehouden. Ook deze coronapandemie krijgt ons CJVV’ers er niet onder! Laten we het hoofd omhoog houden, elkaar digitaal opzoeken waar mogelijk en hopen dat we snel met elkaar het glas kunnen heffen op onze prachtige club!

 

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur een mail naar communicatie@cjvv.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!