Sponsors

CJVV verlengt wederom contract Sijtze Wobbes

20 januari 2021 16:00


Liesbeth Postma, bestuurslid voetbalzaken, laat weten dat het contract met 1e elftal trainer Sijtze Wobbes voor komend seizoen opnieuw wordt verlengd.

Sinds het seizoen 2015/2016 staat Sijtze aan het roer bij het vlaggenschip van CJVV. Seizoen 2021/2021 wordt daarmee het 7e seizoen op rij voor Sijtze.

Het huidig seizoen is door de coronacrisis flink in het water gevallen, er zijn maar enkele wedstrijden gespeeld en het is onduidelijk wanneer en of de competitie dit seizoen nog hervat zal worden. Toch heeft Sijtze een enthousiaste groep onder zich. Het 1e van CJVV traint, met inachtneming van de coronamaatregelen, op dit moment in tweetallen om het teamgevoel, balgevoel en de conditie op peil te houden.

Sijtze geeft aan: “Werken als trainer-coach bij een club als CJVV met deze kwalitatief sterke selectie is geweldig om te kunnen doen! Zowel het vorige als ook dit seizoen stonden we bij het afbreken van de competitie bovenaan en zouden we, naar mijn mening, zijn gepromoveerd. De doelstelling voor komend seizoen is om dit alsnog te realiseren.”

Ondanks alle maatregelen en beperkingen van het coronavirus heeft Sijtze dus een gemotiveerd elftal. Er is voor de jeugdspelers een goede doorgroei naar de A-selectie. Ook zijn veel jongens van het vorig seizoen gebleven, wat aangeeft dat de sfeer in de groep goed zit. Het elftal bestaat veelal uit eigen jeugd, met een aanvulling van enkele goede spelers van buitenaf. CJVV ziet graag Sijtze verder bouwen aan een solide groep.

CJVV voorzitter Peter Coenen vertelt: “Bij CJVV gaat het over de jongens en meiden van de club. Dan heb je het over de supporters, spelers, ouders, trainers en vrijwilligers. De opgave is om elkaar te horen en te zien. In het proces bij de aanstelling van de hoofdtrainer is het van belang elkaar vooral de goede aandacht te geven om tot een goede keuze te komen. Een dergelijk proces levert veel op waar de club alleen maar beter van wordt. Ik ben blij met de verlenging van het contract van Sijtze.”

Wij wensen Sijtze en de hele spelersgroep van de A selectie een succesvol seizoen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!