Sponsors

In de pijplijn

21 december 2020 22:00


Waar zijn we als bestuur mee bezig? Hieronder kort wat zaken die zoal spelen.

CJVV onderzoekt de mogelijkheden voor competitievoetbal voor onder 23 jaar.

Vorig jaar is door de coronamaatregelen de geplande feestavond in maart met een jaar verschoven naar maart 2021. Ook dit zal lastig gaan worden gezien Corona. Als we voor de tweede keer moet annuleren zal het feest definitief niet doorgaan, ook niet op een ander moment. Wel is de zanger nog steeds geboekt, er wordt onderzocht of hij op een later moment, of op een andere manier, voor ons kan optreden. Wanneer het weer mogelijk is zal een feestelijk moment gepland worden om het jubileumboek uit te geven en te overhandigen.

Het bestuur vindt het belangrijk dat na dit bijzondere jaar wat achter ons ligt de vrijwilligers extra beloond worden voor hun inzet. De kerstattentie voor de vrijwilligers zal er dit jaar daarom anders uit zien dan gewend. Ben jij vrijwilliger, maar heb jij begin januari nog geen bericht gehad? Neem dan contact op met jouw vrijwilligerscoördinator of contactpersoon.

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Ookal ligt het voetbal nu stil, er is genoeg te doen binnen de club! Wil jij meedenken in de social media, site, clubblad, sponsorzaken of hele andere zaken? Neem contact op via communicatie@cjvv.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!