Hoera voor onze Zwarte Leeuwen! - CJVV

Sponsors

Hoera voor onze Zwarte Leeuwen!

30 september 2020 13:45


Het is van 3 tot 10 oktober de week van de scheidsrechters. Ook bij CJVV is het weer de hoogste tijd om onze Zwarte Leeuwen in het zonnetje te zetten.
Je staat er misschien niet altijd bij stil. Scheidsrechters zorgen bij uitstek voor voetbalplezier op het veld. Bij de jongste jeugd heten ze spelbegeleiders, eigenlijk een mooier woord, maar ze doen hetzelfde.

Foto1.jpg

En dat doen ze dan toch maar, onze Zwarte Leeuwen. Rotsen in de branding zijn ze. Ze zijn fit, kundig, gedisciplineerd, vriendelijke gastheren, zorgzame leiders en strenge handhavers. Dat vergt eigenschappen die niet iedereen heeft. Dat vergt kennis van de telkens veranderende spelregels, altijd op tijd zijn. Ingrijpen als het moet, laten gaan als het kan.

Dankzij het overwegend prima gedrag van onze toeschouwers is fluiten meestal ook echt leuk om te doen voor de liefhebbers. Helaas vergt het soms ook een dikke huid. Gelukkig zijn scheidsrechters saamhorig en steunen ze elkaar als het even moeilijk wordt. En dan staan ze er de volgende week gewoon weer. Wat een toppers!

Foto2.jpg

Wil jij misschien ook wel toetreden tot het corps van scheidsrechters van CJVV? Je bent van harte welkom om vrijblijvend te informeren over hoe en wat.  Bij een besluit om ervoor te gaan, blijven we je helpen, door dik en dun. Het is niet verplicht, maar als een je een scheidsrechtersopleiding wilt doen, dan betaalt CJVV je opleiding en begeleidt jou bij je doorontwikkeling. Ook als je nog twijfelt, neem gerust contact op. Stuur een mail naar

 

Erik Huisman

cvz@cjvv.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!