Sponsors

Met de komst van Kaj van Duuren bouwt CJVV verder aan een sterke selectie

11 juni 2020 20:00


NIet lang nadat drie nieuwe selectiespelers zich op deze website hadden voorgesteld, kregen we bericht dat ook een vierde speler de overstap naar CJVV gaat maken

En dit betreft een speler met al heel wat jaren ervaring in de hogere regionen van het amateurvoetbal. 
Kaj van Duuren speelde 7 jaar bij hoofdklasser MSC Meppel tot hij vorig jaar verhuisde naar Amersfoort. 
Al snel sloot hij aan bij het eerste team van hoofdklasser SDO Bussum, een club waar Kaj al vaak tegen had gespeeld en die hij dus goed kende. 
Maar het vele reizen in combinatie met zijn werk als groepsleider bij een zorginstelling, werd wat teveel.  

Een club in Amersfoort werd gezocht en zo kwam CJVV in beeld: "CJVV is de club die het dichtst bij mijn huis ligt, dus die keuze had ik al wel snel voor ogen. Door de coronamaatregelen was het toch wel wat moeilijk, omdat ik in de afgelopen maanden natuurlijk niet de sfeer kon proeven op het sportpark." Ondanks dat kijkt Kaj al vooruit: "Het komende seizoen wil ik graag nieuwe mensen leren kennen en ik hoop dit bij CJVV te doen."

Kaj heeft al een paar keer met de groep getraind en heeft daarmee al een goede indruk kunnen krijgen van CJVV. Hij hoopt op een mooi seizoen waarbij het team bovenin kan meedoen. 
Hoewel het best een overstap is van de hoofdklasse naar de derde klasse verwacht Kaj niet dat hij daar erg aan zal hoeven te wennen: "Voordat ik in de hoofdklasse terecht kwam, heb ik mijn eerste jaren als senior in de 3e/4e klasse gevoetbald, dit bij FC Oldemarkt. Dit is wel wat jaren geleden maar ik denk dat ik daar nog wel een goed beeld van over heb gehouden."

We wensen Kaj van harte welkom en kijken ernaar uit om deze sterke speler in actie te zien.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!