Sponsors

De nieuwe selectiespelers stellen zich (opnieuw) voor

29 mei 2020 12:00


Het 1e zal dit jaar versterkt worden met maar liefst 3 nieuwe spelers.

Twee bekende gezichten keren komend seizoen terug bij CJVV: Berat Avci en Pim Kers. In het kampioensjaar van 2015/2016 waren ze samen goed voor maar liefst 43 doelpunten. Daarna maakte Pim de overstap naar NSC Nijkerk en vervolgens naar AFC Quick. Berat ging via ASC Nieuwland naar APWC.
En nu komen ze beiden weer terug bij CJVV.
Marc van Ginkel (inderdaad de zoon van Jan) zal de stap van Woudenberg naar CJVV maken.

Een goed moment om (weer) even kennis te maken.

 

Berat Avci

Berat geeft aan dat het vooral Pim Kers was die hem overhaalde om weer naar CJVV te gaan. Bij zijn laatste club APWC had hij het naar zijn zin, maar hij was toch ook verder aan het kijken. Daarbij staat het plezier in het voetbal bij hem voorop. Ook een reden dat hij weer voor CJVV koos. 

Berat beleeft mooie herinneringen aan het kampioensschap 'De kampioenswedstrijd was zo mooi. Het was zo spannend en zo druk langs het veld met alle toeschouwers'. Maar dat is niet de enige mooie herinnering aan CJVV. 'Ik weet nog hoe bijzonder ik het vond dat de mensen bij CJVV mij na een aantal weken al kenden. Dan hoorde ik m ijn naam vanaf de tribune, werd ik aangeproken door bestuursleden en in de kantine als ik gescoord had. Heel leuk die waardering al meteen na zo'n korte tijd'. 

In het dagelijkse leven is Berat farmakundige en werkt hij als productspecialist bij een farmceutisch bedrijf. Bij CJVV hoopt hij het komend seizoen van waarde te zijn in de aanval. Of dat nu als spits is, linksbuiten, rechtsbuiten of aanvallend middenvelder. Wij zijn erg blij dat een veelzijdig speler als Berat onze selectie het komend seizoen zal komen versterken.

 

Pim Kers

De talentvole ploeg is de eerste reden die Pim noemt om terug te willen komen, maar ook het zaterdag voetbal heeft hij gemist. Pim wil altijd het beste uit het spel halen en daar ziet hij bij CJVV mogelijkheden. En natuurlijk is de terugkeer van Berat ook een goede reden om de overstap te maken. Daarbij spreekt de gemoedelijkheid bij CJVV hem aan en hij kijkt er naar uit om de mensen op de club weer te gaan zien. Hieronder vallen dan natuurlijk ook zijn neef Tieme en al zijn oud-ploeggenoten. 

Op de vraag wat hij voor het team kan betekenen heeft Pim een duidelijk antwoord: "Ik denk dat ik ervaring toe kan voegen aan het team, daarnaast denk ik ook dat CJVV de afgelopen een speler heeft gemist die een ‘op het randje’ mentaliteit heeft, en dat kan ik wel brengen! Verder ben ik van plan de nodige goals te gaan maken!"
En Pim heeft nog een leuk nieuwtje: "Als het goed is, word ik ook actief als jeugdtrainer op sportpark Vermeerkwartier, dus dat is ook iets om naar uit te kijken!"
En ook wij kijken uit naar de komst van Pim. 

 

 

Marc van Ginkel, 

Marc van Ginkel is de zoon van Jan van Ginkel, de trainer van de JO19-1. Marc speelt nu nog bij Woudenberg maar gaat na dit seizoen de overstap maken naar CJVV. Dat lijkt een logische stap omdat Marc ook studeert in Amersfoort, maar dat is voor hem niet de enige reden. "Ik heb voor CJVV gekozen, omdat het een bekende club voor mij is. Mijn vader heeft hier al een aantal jaren training gegeven en is hier altijd positief over geweest!"

Marc is duidelijk als hij de ambities van CJVV verwoordt: "Voor het komende seizoen willen we kampioen worden en hier wil ik het team graag bij helpen". Omdat Marc bekend staat als een aanvallend aangelegde speler die graag veel goals maakt, gaan we zeker veel plezier beleven aan de Woudenberger.  

 

Helaas zullen ook een aantal spelers ons verlaten. Dylan Timmermans heeft besloten om terug te gaan naar Hoogland. Lukas Ligthart gaat wonen en studeren in Amsterdam en Chris van Dasselaar gaat naar DHSC 2. We wensen de mannen veel succes en we willen ze bedanken voor hun bijdrage aan de prachtige resultaten van het afgelopen seizoen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!