Sponsors

CJVV nieuwsbrief van mei

17 mei 2020 14:15


Beste CJVV’ers,

We hopen dat jullie en je naasten in goede gezondheid zijn en wensen een ieder die in eigen kring te maken heeft met de gevolgen van corona veel sterkte toe.
Met deze nieuwsbrief brengen we jullie op de hoogte van de laatste stand van zaken. Sinds maart is het rustig op voetbalgebied, maar dat betekent niet dat we stilzitten bij CJVV. Graag informeren we jullie over de laatste ontwikkelingen.

 

Trainingen:

De afgelopen weken zijn de trainingen gefaseerd opgestart. We begonnen bij de jongste jeugd, daarna waren de oudere jeugd en de seniorenselectieteams aan de beurt en vanaf 18 mei zullen ook de overige seniorenteams het trainen weer oppakken. Na overleg is besloten dat de senioren G-teams dit seizoen niet meer zullen trainen.

Iedereen was snel gewend aan de nieuwe looproutes en de extra veiligheidsregels. Compliment voor iedereen hiervoor. Dit succes hebben we ook vooral te danken aan de vele vrijwilligers die bij de trainingen aanwezig zijn voor de nodige ondersteuning. Bedankt mensen, jullie zijn toppers!

We willen de trainingen graag zo lang mogelijk volhouden, daarom als je de vrijwilligers wilt ontlasten en ook een handje wilt helpen, meld je dan bij cvz@cjvv.nl

Bestuur:

Het duurt nog even, maar eind van dit jaar zal Dik van Leeuwen aftreden als secretaris. We zijn erg blij om te melden dat Berthold Eshuis, de huidige bestuursnotulist, zich kandidaat heeft gesteld om Dik op te volgen.

A-selectie:

Onze A-selectie zal zich komend seizoen versterken met maar liefst 3 spelers. Oud-CJVV’ers Pim Kers en Berat Avci komen terug naar CJVV en Marc van Ginkel (inderdaad de zoon van Jan) zal de stap van Woudenberg naar CJVV maken. Houdt de website in de gaten, want daar zal binnenkort een uitgebreidere kennismaking met de nieuwe spelers gepubliceerd worden.

Drie spelers zullen ons gaan verlaten. Middenvelder Dylan Timmermans zal teruggaan naar zijn oude club Hoogland. Lukas Ligthart gaat wonen en studeren in Amsterdam en Chris van Dasselaar gaat naar DHSC 2. We wensen de mannen veel succes en we willen ze bedanken voor hun bijdrage aan de prachtige resultaten van het afgelopen seizoen.

In Erwin Duits heeft de selectie een nieuwe keeperstrainer gevonden. Erwin zal samen met Arjen Nawijn de keeperstrainingen op zich nemen.

G-Toernooi:

Het is erg spijtig, maar vanwege de coronamaatregelen kan het G-toernooi dit jaar definitief niet doorgaan. Dit toernooi is traditioneel de aftrap voor het nieuwe seizoen en het bestuur, de organisatie en de spelers vinden het erg jammer dat we deze beslissing hebben moeten nemen.

 

Accommodatie:

Het wordt steeds mooier bij CJVV. Waarschijnlijk hebben jullie het al gezien op social media: het hele sportpark is voorzien van betere bewegwijzering. En deze week zijn twee nieuwe picknicktafels op het terras geplaatst. Als er straks weer gevoetbald kan worden, kun je daar met je hele team (al dan niet op 1,5 meter afstand) met elkaar de wedstrijd nabespreken. We kunnen niet wachten.

Tot het zover is, wensen we iedereen veel gezondheid en sterkte in deze bijzondere tijd. Daarom nogmaals het advies: Luister naar de richtlijnen en houd je aan de maatregelen. Blijf gezond en zorg voor elkaar.

 

Het bestuur van CJVV

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!