Sponsors

Nieuwsbrief Coronavirus

12 april 2020 11:15


Beste CJVV’ers,

In deze speciale nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van wat de meest recente COVID-19 richtlijnen van de regering en de KNVB betekenen voor CJVV.

Maar eerst willen we stilstaan bij het overlijden van Peter van de Kamp sr. die is gestorven aan de gevolgen van corona. Onze voorzitter Peter Coenen schreef de volgende woorden:

 

Op dinsdag 31 maart is Peter van de Kamp sr. overleden. Voor mij altijd mijnheer Van de Kamp. Hij is de vader, opa en overgrootvader van de familie waar iedereen wel een verbinding mee heeft. 90 jaar is mijnheer Van de Kamp geworden. Als scheidsrechter heeft hij op het hoogste amateurniveau gefloten. In zijn enthousiasme sprak hij vanaf de CJVV tribune menig arbiter aan waarbij hij zich vooral liet leiden door zijn geel-zwarte hart. Mijnheer Van de Kamp voelde zich thuis bij ons. We gaan zijn vertrouwde gezicht missen. Wij leven mee met de familie.

Wij wensen ook alle leden die in eigen kring te maken hebben met de gevolgen van corona alle sterkte toe.

 

  • De KNVB heeft deze week besloten om alle competities in het amateurvoetbal (jeugd en senioren) voor het seizoen 2019-2020 te beëindigen. Er zullen geen promoties of degradaties plaatsvinden. Er zullen dit seizoen geen competitie- of bekerwedstrijden meer gespeeld worden.

 

  • Tot 28 april kan er niet getraind worden. Na 28 april kunnen we pas weer verder kijken, als de nieuwe besluiten van de regering hierover bekend zijn. Dat laten we iedereen tijdig weten.

 

  • Alle activiteiten binnen de vereniging die gepland stonden tot 28 april kunnen niet doorgaan. Dit zijn: Het CJVV Jeugdkamp in de meivakantie, het AVK voor 45+ teams en de klaverjasavonden               

 

  • De accommodatie blijft tot 28 april gesloten. Dit betreft de kantine, de kleedkamers en de velden. We doen hierbij nogmaals een dringende oproep aan iedereen om de velden niet te gebruiken om wedstrijdjes of geïmproviseerde trainingen in groepsverband (= meer dan drie personen) te geven. Ouders, geef dit ook mee aan uw kinderen.

 

  • CJVV zal voor de weken waarin niet wordt gevoetbald de contributie door laten lopen. We kunnen ons niet anders veroorloven, willen we als vereniging blijven bestaan. We vragen uw begrip hiervoor.

 

 

Op 28 april zal de regering laten weten of en welke maatregelen versoepeld kunnen worden. Dan kunnen we besluiten hoe we het vervolg van het seizoen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen kunnen gaan invullen. We zullen jullie op de hoogte brengen zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

 

Als laatste willen we nog meegeven: luister naar de richtlijnen en houd je aan de maatregelen. Blijf gezond en zorg voor elkaar.

 

Het bestuur van CJVV

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!