Sponsors

Voetbal & Keeper 3-daagse De Voetbalschoolkampioenschap

29 januari 2020 18:00


Tijdens de voorjaarsvakantie organiseert CJVV opnieuw een Voetbal & Keeper 3-daagse in samenwerking met De Voetbalschool. De 3-daagse staat in het teken van het 'De Voetbalschool Kampioenschap'.

Het programma tijdens deze 3-daagse ziet er als volgt uit: 
10:00 - 12:00 Techniektraining/Keeperstraining 
12:00 - 13:00 Pauze + De Voetbalschool Kampioenschap-quiz 
13:00 - 15:00 De Voetbalschool Kampioenschap 2020
Tijdens de techniek- en keeperstrainingen zullen de spelers/keepers verschillende technieken aanleren, om zo klaargestoomd te worden voor het 'De Voetbalschool Kampioenschap' dat ‘s middags plaats vindt. Tijdens het toernooi kunnen spelers zowel individueel en als team punten verdienen. Iedereen maakt dus evenveel kans om te winnen!

Een deelnemer van deze activiteit wint deelname aan het Pro Class Event van De Voetbalschool; een dag trainen bij een Nederlandse profclub.

 

De kosten voor deze 3-daagse bedragen €77,50. Voor dit bedrag ontvangen de deelnemers niet alleen 3 dagen voetbalplezier, maar ook een officieel adidas wedstrijdshirt, een leuk aandenken en prijzen voor de winnaars.

Let op: Ben jij al in het bezit van het groene shirt van De Voetbalschool, maak dan gebruik van de volgende kortingscode: VAKANTIE-SHIRT en ontvang €8,50 korting.

Leden van CJVV ontvangen €7,50 extra korting op het inschrijfbedrag. Hiervoor kan de volgende kortingscode ingevuld worden: DVSCJVV. Ben je lid van CJVV en al in het bezit van het groene shirt, dan ontvang je dus €16,- korting, met behulp van de code: DVSCJVV+SHIRT.

Wil jij meedoen aan het De Voetbalschoolkampioenschap 2020? En kans maken om een dag bij een Nederlandse profclub te trainen? Schrijf je dan snel in via de volgende link:
https://devoetbalschool.nl/?search=f480587c7bf9

Meer informatie is ook altijd op te vragen bij:
Dennis Been
dennis@devoetbalschool.nl
06-50963781

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!