Sponsors

CROP steekt de JO16-3 in het nieuw

11 november 2019 19:15


Het is op de kop af 3 jaar geleden dat CROP Accountants & Adviseurs uit Amersfoort de trotse shirtsponsor werd van de toen JO13-3. Inmiddels zijn we al weer wat jaartjes verder en dat kleine jongens groot worden, was het laatste seizoen duidelijk te merken. De prachtige shirts met het herkenbare CROP logo begonnen te klein te worden.


De JO16-3 in hun nieuwe shirts

Voor Peter Gooijer van CROP was dat reden om de JO16-3 opnieuw te sponsoren met nieuwe en vooral grotere shirts. CROP is een bedrijf waarin 250 mensen werkzaam zijn in 5 vestigingen in ons land. Maar nog steeds is het een echt Amersfoorts bedrijf, dat niet voor niets de slogan draagt ‘Samen op Koers’. En dat dit perfect aansluit bij de JO16-3 dat blijkt wel.

De meeste van deze jongens spelen al sinds de F-jes met elkaar en dat zie je ook terug in hun spel. Onder de bezielende leiding van trainers Marco en Robin, maakten zij dit seizoen de overstap van de 4e  naar de 3e klasse en ze zijn in de competitie nog ongeslagen.

Dat CROP kwaliteit levert, dat blijkt maar weer. De shirts van 3 jaar geleden kunnen nog prima mee. Deze zullen doorschuiven naar een ander JO13 team. Hopelijk zullen zij er net zo veel mooie voetbalmomenten in meemaken als onze JO16-3.

De JO13-3 van 3 jaar geleden
De JO13-3 van 2016

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!