Sponsors

Jubileumseizoen start met een stralende zaterdag

4 september 2019 15:45


Afgelopen zaterdag beleefden wij de start van het jubileumseizoen 100 jaar CJVV met een prachtige dag onder een strakblauwe lucht. Het was een groot feest met vele feestelijke elementen.

In de ochtend startte het G-toernooi met 10 teams die vanuit het hele land waren gekomen om er een mooie dag van te maken.  CJVV was met maar liefst twee teams goed vertegenwoordigd. En natuurlijk waren er weer veel vrijwilligers op de been die zorgden voor de organisatie, de catering, de presentatie, de kantine en er waren ook weer veel mensen bereid meerdere wedstrijden te fluiten. Top en bedankt allemaal!

 

De lunch was extra gezellig, dankzij lekkere broodjes en DJ Melvin die met zijn muziek sfeer bracht op het zonnige terras.  En natuurlijk mocht een ijsje van Mazzoli niet ontbreken. Het werd helemaal mooi toen na de laatste wedstrijd muziek- en showband Juliana het veld betrad voor een spetterend optreden. De prijsuitreiking werd verzorgd door onze eigen BN’er Jeroen Stomphorst.

 

Alle ogen waren daarna gericht op een bijzondere moment. Peter Coenen en Rob Zijl onthulden onder het toeziend oog van vele aanwezigen het cadeau dat de Club van 100 voor CJVV in petto had: Over de gehele breedte van de muur bij de deuren in de kantine werd één grote fotowand zichtbaar. Eén grote fotocollage van alle memorabele momenten en personen in onze 100 jarige vereniging. Velen verdrongen zich vervolgens om aandachtig alle foto’s in zich op te nemen.

 

Intussen hadden de spelers van CJVV 1 zich op het hoofdveld opgesteld voor de presentatie van de nieuwe retroshirts. Steven Kluyfhout mocht als aanvoerder de shirts in ontvangst nemen van sponsor Van Dam Intersport Piet Hoek. Hij hulde zich meteen in de nieuwe outfit. De bekerwedstrijd van CJVV 1 tegen Focus ’07 uit Culemborg werd vervolgens geheel in stijl met 6-1 gewonnen. Het was intussen erg gezellig geworden op het terras en in de kantine. De pitchers bier vlogen over de bar. Onder de muzikale klanken van DJ Melvin bleef het nog lang gezellig op ons sportpark.

 

En natuurlijk zijn er ook weer veel mooie foto’s gemaakt. Je kunt ze terugzien op:

 

https://photos.app.goo.gl/4PE3inP3FNug2UHh6
https://photos.app.goo.gl/YhKJzTLc6x7rhdxD7

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!