Sponsors

31 augustus: Programma NU bekend

20 augustus 2019 17:00


Groots en meeslepend. Als het aan de jubileumcommissie van CJVV 100 jaar ligt zijn dit de kenmerken voor het hele CJVV seizoen 2019/2020. Noteer NU alvast in de agenda’s 31 augustus: start jubileumseizoen CJVV 100 met groot G-toernooi vanaf 9:00 uur. Aansluitend zal CJVV 1 een bekerwedstrijd spelen tegen FOCUS '07 uit Culemborg. Dit zullen zij doen in retroshirts die ze het hele jubileumseizoen zullen dragen. Daarna volgen er gedurende het jaar nog veel meer CJVV evenementen en bijzondere gebeurtenissen. Met natuurlijk de jubileumdatum van 20 maart 2020 als hoogtepunt! Lees er alles over in onderstaand artikel.

Op 20 maart 2020 viert CJVV haar honderdste verjaardag. Maar op 31 augustus start de club al het jubileumseizoen 2019/2020. Met de 29e editie van het nationale G-toernooi wordt de aftrap verricht voor een heel seizoen met jubileumactiviteiten. Tevens wordt vanaf 17:00 uur de bekerwedstrijd van CJVV 1 gespeeld. Dit doen de spelers in nieuwe retro shirts waarmee ze het hele jubileumjaar alle wedstrijden zullen spelen.

 

PROGRAMMA G-TOERNOOI en start jubileumseizoen op 31-08-2019

09.50 uur        Officiële opening, inclusief herdenking Willem Homan

 10.00 uur        Start van de ochtend wedstrijden

 12.00 uur        Einde van de ochtend wedstrijden

 12.00 uur        Pauze en tijd voor de lunch en start disco met DJ Melvin

 13.00 uur        Start van de middag wedstrijden

 15.00 uur        Einde van middag wedstrijden

 15.00 uur        1e optreden van Juliana        

 15.30 uur        Prijsuitreiking

 15.45 uur        Onthulling spectaculair jubileumcadeau van de Club van 100

 16.00 uur        2e optreden van Juliana

 16.45 uur        Presentatie retro shirts

 17.00 uur        Start bekerwedstrijd van CJVV 1

 18.30 uur        After party met DJ Melvin

Voorzitter van de jubileumcommissie van CJVV, Job van de Bovenkamp, legt uit. “We hebben een programma gemaakt waarmee we door het hele jaar heen grotere en kleinere evenementen aanbieden. Bestaande activiteiten krijgen een extra feestelijke jubileum uitvoering. We beginnen op 31 augustus om 9:50 uur met het nationale G-toernooi.” De club heeft voor deze jubileum editie van dit evenement voor mensen met een beperking een extra groot deelnemersveld. Uit het hele land zullen G-voetballers naar Sportpark Vermeerkwartier komen. Organisator Jaap Hoogendoorn zegt hierover: “Tot nu toe staan we op 15 clubs. Maar we zijn nog in contact met een eredivisie club om ook hun G-team in te schrijven. Dit zou natuurlijk geweldig zijn voor alle G-voetballers.” Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat CJVV het 100 jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij zal laten gaan. “We krijgen muziekkorps Juliana op bezoek, er komt een ijscokar, extra prijzen en bij de lunch een disco” somt Jaap Hoogendoorn op. “Bovendien doet Radio Golfbreker live verslag van wat er allemaal gebeurt bij CJVV.” De organisatoren hopen dan ook op veel belangstelling voor deze feestelijke dag. “Publiek en aandacht vinden deze jongens en meiden geweldig. Doen ze nog meer hun best” glundert Jaap Hoogendoorn.

 

Na het G-toernooi worden de velden vrij gemaakt voor de officiële presentatie van de retroshirts voor CJVV 1. Hierin zal het team dit hele seizoen spelen, te beginnen met de bekerwedstrijd tegen FOCUS '07 uit Culemborg die direct na de presentatie gespeeld zal worden.  Aan het eind van de middag zal de club van 100 van CJVV een heel bijzonder en aandachttrekkend cadeau onthullen. Een object dat op aansprekende wijze oude tijden zal doen herleven. Na afloop is er een after party met DJ Melvin.

 

Uiteraard ligt het epicentrum van alle festiviteiten op en rond 20 maart. CJVV heeft de KNVB verzocht de wedstrijd van zaterdag 21 maart te verplaatsen, zodat op die dag clubactiviteiten georganiseerd kunnen worden. “Hierbij kun je denken aan een mixed toernooi, dweilorkestjes, voetbalshow, pannenkoekenkraam en meer” zo licht Job van de Bovenkamp toe. “Daarnaast wordt gewerkt aan een CJVV jubileumkrant voor heel Amersfoort en een jubileumboek voor iedereen die geïnteresseerd is in de afgelopen 100 jaar CJVV.” In juni 2020 zal het jubileumseizoen worden afgesloten met een spetterend Slotfeest.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!