Sponsors

De nieuwe selectiespelers stellen zich voor

3 juli 2019 16:15


Volgend seizoen verwelkomen we 4 nieuwe selectiespelers. Robin, Tieme, Dylan en Nino stellen zich hier aan de club voor. We wensen ze alvast veel succes en wie weet zien we ze tijdens het AVK al in actie komen.

Robin Jakub


 

Mijn naam is Robin Jakub, 21 jaar jong en ik ben een aanvallende rechtsback die graag de achterlijn haalt. Ik ben buiten het voetbal om Marketing Coördinator bij NOWJOBS en probeer in mijn vrije tijd voornamelijk van elk weekend een feestje te maken. 

Na 17 jaar in het rood-wit van Hoogland te hebben gespeeld, waarvan 2 jaar bij de A-selectie, heb ik met plezier voor de geel-zwarten gekozen. In die twee jaar bij het eerste van VV Hoogland heb ik al meerdere malen mogen proeven hoe het is om in een eerste elftal te spelen. Helaas door verschillende blessures heb ik naar mijn mening niet het maximale eruit kunnen halen.

Mijn plannen voor volgend jaar zijn om een heel seizoen fit te blijven, veel wedstrijden te spelen en op zowel persoonlijk vlak als met het team het hoogst haalbare eruit te halen. CJVV heeft een leuk, gezellig en talentvol jong team, waar ik mij nu al welkom voel.

Tieme Kers

 

Ik ken CJVV van vorig jaar toen ik in de O19-1 speelde. Ik heb het die periode erg naar mijn zin gehad en mij altijd op mijn gemak gevoeld. Ik heb aan vorig jaar vrienden over gehouden met wie ik nog steeds goed contact heb en die ook nog bij de club spelen. Verder denk ik dat CJVV de beste club voor mij is om mij als voetballer verder te ontwikkelen.

Het liefst zie ik mijzelf spelen in het centrum van de verdediging. Op die positie heb ik een groot deel van het jeugdvoetbal met veel plezier doorgebracht.

Buiten het voetbal werk ik momenteel bij restaurant De Kabouterhut en fitness ik.

Ik kijk er erg naar uit om volgend seizoen weer in het geel-zwart uit te komen.

Dylan Timmerman

 

Mijn naam is Dylan Timmerman en ik ben 21 jaar. Momenteel zit ik in het 3e leerjaar van de HBO opleiding sportkunde en ben ik werkzaam bij de ABN AMRO.

Mijn huidige positie is controlerende middenvelder. Ik ben een speler die graag aan de bal is, zowel in de opbouw als rondom de zestien meter van de tegenstander.

Afgelopen jaar was voor mij het eerste jaar in de A-selectie van V.V. Hoogland.

Hoewel ik jaren lang geen blessures heb gekend heb ik afgelopen seizoen relatief veel pech gehad waardoor ik niet alles uit mijn seizoen heb kunnen halen.

Mijn doel voor volgend jaar is om mezelf zowel persoonlijk als in teamverband verder te ontwikkelen, fit te blijven en een vaste waarde te worden voor het eerste elftal. De reden waarom ik voor CJVV heb gekozen is omdat de manier van spelen mij aanspreekt en het eerste elftal bestaat uit talentvolle en gezellige jonge jongens.

Nino Koudijs

 

Mijn naam is Nino Koudijs, 22 jaar en ik ben een aanvaller die het beste rendeert op de rechtsbuiten of linksbuiten positie. Naast het voetbal studeer ik aan de Sportacademie Bokkeduinen, hier zit ik in de laatste weken van mijn studie.

Over het voetbal betreft heb ik 16 jaar lang bij VVHoogland gespeeld, in die jaren heb ik van alles mee mogen maken. Toch vond ik het tijd voor een nieuwe stap, dit vooral om wat meer minuten te maken. Dus heb ik besloten om afgelopen seizoen voor Amsvorde te kiezen, hier heb ik het erg naar mijn zin gehad en hebben we boven in meegedraaid.

Mijn plannen voor volgend seizoen zijn dan ook om veel minuten te maken, hiermee wil ik ook belangrijk zijn voor het team met mijn assists en doelpunten. Daarnaast hoop ik dat we het hoogst haalbare uit het team kunnen halen en er een geweldig seizoen van maken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!