Sponsors

Kampioen? Wat te doen....

13 mei 2019 19:30


Met nog maar 2 of 3 wedstrijden te gaan hebben we maar liefst 12 teams die een virtuele dan wel reële kans maken om kampioen te worden!!

Daarvan zijn er 2 die zich daadwerkelijk al kampioen mogen noemen: De JO11-1 en de 45+
De andere teams (MO11-1, MO13-1, MO15-1, VR1, JO11-4, JO11-2, JO12-2, JO12-1, JO15-3 en de JO15-2) moeten nog een paar weken doorpakken, duimen en afwachten.

Maar mocht het gaan lukken en je wordt kampioen, wat staat je team dan allemaal te wachten.

We leggen het hier nog even uit:

1. Ten eerste, willen we het graag van je horen. Dus vraag je leider of trainer om een mailtje met een leuk verhaal en uiteraard de kampioensfoto te sturen naar communicatie@cjvv.nl. Dan delen we het met de hele vereniging!

2. Je kunt je met je team melden bij de kantine voor een klein feestje. Laat weten welk team je bent en dat je kampioen bent natuurlijk. 
Je krijgt dan limonade en frietjes (of als de frituur nog niet warm is, chipjes) en het kampioenslied (We are the Champions) wordt natuurlijk voor jullie gedraaid. Vraag er naar bij de bar. 

3. Kom met je team naar de CJVV slotdag op 29 juni. Daar wordt het team nog eens uitgebreid door de hele club gehuldigd.

Veel succes nog de komende weken. En is jouw team geen kampioen? Geen probleem toch? Er is altijd wel iets waardoor je met trots terug kan kijken op het afgelopen seizoen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!