Sponsors

CJVV 99 jaar!!

20 maart 2019 0:15


Vandaag bestaat onze club exact 99 jaar! Op 20 maart 1920 werd CJVV officieel opgericht door een stel enthousiaste voetbaljongeren uit de kerk.

Dat initiatief van 99 jaar (!!!!) geleden is uitgegroeid tot het huidige CJVV. Met meer dan 1.000 leden één van de grootste clubs van Amersfoort. Een club ook die meer is dan voetbal.  En precies over één jaar bestaat deze mooie club 100 jaar!!! Dat willen we groots vieren. 

Het seizoen 2019 / 2020 zal geheel in het teken staan van het 100 jarig jubileum. Een jubileumcommissie is al geruime tijd bezig met het samenstellen en uitwerken van een jubileum programma met verschillende evenementen gedurende het hele seizoen. Zo lopen er bijvoorbeeld gesprekken voor een wedstrijd met één van de vaderlandse topclubs.

Maar er is natuurlijk veel meer. Zo staan bijvoorbeeld de volgende evenementen al vast:

 31 augustus 2019:   Feestelijke opening jubileum jaar, met G toernooi/festival en                                                   wedstrijd CJVV 1 in retro shirts.
18 maart 2020:          Wedstrijd CJVV - Oud-Oranje internationals
20 maart 2020:          Groot jubileum feest voor de hele club van nu en toen
21 maart 2020:          Sportdag met tal van evenementen voor jong en oud
         juni 2020:          Afsluitend festival 

Het belooft een geweldig seizoen voor heel CJVV te worden. Jouw deelname kan daarbij niet gemist worden. Zowel consumptief (je aanwezigheid) als productief (je inbreng). Zin om mee te helpen om dit verder uit te werken? Meld je aan bij de meest plezierige en feestelijke commissie van CJVV, de 100 jaar jubileum commissie. Wij doen echt een beroep op alle CJVV leden, dus ook op jou! Mail daarom even naar jubileumcommissie@cjvv.nl.

Namens de CJVV 100 jaar jubileumcommissie:

  • Job van de Bovenkamp (voorzitter)
  • Bertus Bove
  • Evert Nawijn
  • Jacqueline Bronsema
  • André van Rijn
  • Arjen Posthouwer
  • Freek van Slooten
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!