Sponsors

HEY!Pannenkoek nieuwe sponsor CJVV JO8-1

23 februari 2019 17:45


Onze JO8-1 werd op zaterdag 19 januari verrast met nieuwe trainingspakken gesponsord door familierestaurant HEY!Pannenkoek.

 "We doen wel meer voor verschillende sportclubs in de regio", aldus eigenaresse Maud van HEY!Pannenkoek, "maar dit is voor het eerst dat we een heel team sponsoren". "Het is leuk om zo'n jong en getalenteerd team als de JO8-1 te zien spelen en groeien. Dat willen we graag ondersteunen."

CJVV JO8-1 doet het dan ook erg goed in de competitie. Zo promoveerden ze afgelopen najaar van de eerste klasse naar de hoofdklasse. "Dat betekent dat ze een stuk verder moeten reizen voor de wedstrijden, een goede reden om onderweg even bij ons binnen te wippen voor een pannenkoek", lacht Maud.

Restaurant HEY!Pannenkoek zit nu al 9 jaar in Vathorst in Amersfoort en is populair bij gezinnen vanwege de vele speelmogelijkheden voor kinderen. Ook hebben veel teams inmiddels hun weggevonden naar dit kindvriendelijke restaurant om een kampioenschap te vieren of het seizoen af te sluiten. "Het is heel leuk om te zien dat jongens die hier 9 jaar geleden met hun team kwamen, nu op hun 18e met hun eerste vriendinnetje komen eten", aldus Maud.

Met de JO8-1 zit het dus voorlopig wel goed. Die kunnen zich mede dankzij kun nieuwe pakken van hun beste kant laten zien in de Hoofdklasse. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!