Sponsors

Voetbal & Keeper 3-daagse

6 februari 2019 21:45


Van dinsdag 26 februari t/m donderdag 28 februari aanstaande organiseert CJVV opnieuw een voetbalactiviteit in samenwerking met De Voetbalschool. Deze vakantie staat in het teken van het ‘De Voetbalschool Kampioenschap’.

Tijdens deze 3-daagse krijgen de deelnemers ‘s ochtends techniektraining/keeperstraining van gediplomeerde trainers van De Voetbalschool. Na de lunchpauze (eigen lunch meenemen) zal het middagprogramma in het teken staan van het De Voetbalschool Kampioenschap 2019. Ook dit jaar staat op de winnaars weer een mooie prijs te wachten! Bovendien maken alle deelnemers kans op een plaatsbewijs voor het Pro Class Event van De Voetbalschool. Oftewel: een dag trainen bij een Nederlandse profclub!

Het programma tijdens deze 3-daagse ziet er als volgt uit:
10:00 - 12:00 Techniektraining/Keeperstraining
12:00 - 13:00 Pauze + De Voetbalschool Kampioenschap-quiz
13:00 - 15:00 De Voetbalschool Kampioenschap 2019

Tijdens de techniektrainingen zullen de spelers passeerbewegingen leren, maar vooral veel duelvormen spelen, om ze klaar te stomen voor het ‘De Voetbalschool Kampioenschap’ dat ‘s middags plaatsvindt. Ook de keepers worden individueel klaargestoomd voor het middagprogramma door een professionele keeperstrainer. Tijdens het toernooi kunnen spelers/keepers individueel en als team punten verdienen. Iedereen maakt dus evenveel kans om te winnen!

Inschrijving is toegankelijk voor kinderen, (jongens én meisjes) van 5 t/m 18 jaar, ongeacht bij welke vereniging je speelt. Ook kinderen die geen lid zijn van een vereniging zijn welkom.

De kosten voor deze 3-daagse bedragen €77,50. Voor dit bedrag ontvangen de deelnemers niet alleen 3 dagen voetbalplezier, maar ook een officieel Adidas wedstrijdshirt, een leuk aandenken en prijzen voor de winnaars.

Let op: Ben jij al in het bezit van het zwarte shirt van De Voetbalschool, maak dan gebruik van de volgende kortingscode: VAKANTIE-SHIRT en ontvang €8,50 korting.

Leden van CJVV ontvangen €7,50 extra korting op het inschrijfbedrag. Hiervoor kan de volgende kortingscode ingevuld worden: DVSCJVV.
Ben je lid van CJVV en al in het bezit van het zwarte shirt, dan ontvang je dus €16,- korting, met behulp van de code: DVSCJVV+SHIRT.


Wil jij meedoen aan het De Voetbalschoolkampioenschap 2019? En kans maken om een dag bij een Nederlandse profclub te trainen? Schrijf je dan snel in via de volgende link:
https://devoetbalschool.nl/?search=f5b6ac33bf6c

Meer informatie is ook altijd op te vragen bij:
Dennis Been
dennis@devoetbalschool.nl
06-50963781

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!