Sponsors

CJVV en sponsors steken damesteams in nieuw tenue

19 november 2018 15:45


Het gaat goed met het vrouwenvoetbal. Deze zomer naar het WK in Franrijk, volle stadions en inmiddels de meest snelgroeiende de sport in Nederland. Bij CJVV zien we dit ook. Wij beschikken over een vrouwenafdeling met ambitie. Er zijn 2 dames teams en in bijna elke leeftijdsgroep ook getalenteerde meisjesteams. En er zit nog steeds groei in.

CJVV zet dan ook vol in op de vrouwenafdeling. Er is een goede technische staf bij zowel de meisjes als de dames. Met Jan-Pieter van Hove beschikken wij over een gediplomeerde oefenmeester die beide damesteams traint en coacht. De meisjesteams hebben de status selectieteams gekregen. Deze ambitie spreekt ook sponsoren aan. Restaurant DLC en bouwbedrijf Schoonderbeek hebben gemeend mee te investeren. Zij zorgen er met een complete voetbaluitrusting voor dat de beide damesteams ook de gepaste waardering krijgen om tot prestaties te komen.

De teams Dames 1 en Dames 2 van CJVV zijn volledig in nieuwe tenues gestoken door de club en sponsors restaurant DLC en bouwbedrijf Schoonderbeek.

 

Tot nu toe hadden alleen heren- en jongensteams van CJVV een sponsor, maar er is veel ambitie voor het vrouwenvoetbal binnen de vereniging. ‘Wij willen als CJVV een vereniging zijn van meiden en jongens, vrouwen en mannen die met plezier en drive hun sport beoefenen’, aldus Gijsbert Jan van der Pol, bestuurslid en werkzaam bij Schoonderbeek Bouwbedrijf. ‘Het was nodig om als club en sponsors nieuwe investeringen te doen in de vrouwenafdeling. We zijn trots op hoe de vrouwen, de leiding en de ouders daar met elkaar de schouders onder hebben gezet.’

 

Het DLC-restaurant op de Wagenwerkplaats in Amersfoort is trots om de beide teams uit de damesafdeling te mogen sponsoren. DLC staat voor Daily Local Cooking en is gestoeld op maatschappelijke samenwerking en eerlijke producten uit de regio. Daarbij past uitstekend het sponsoren van een voetbalclub in Amersfoort.

 

CJVV heeft nu twee vrouwenteams die goed presteren in de 4e klasse. Daarnaast zijn er teams actief in de MO17, MO15, MO13 en MO11.
  

                                                                              Dames 1 van CJVV. Links op de foto trainer en coach Jan-Pieter van Hove.
  

Dames 2 van CJVV. Links op de foto trainer en coach Jan-Pieter van Hove, rechts coach Tineke v.d. Velde en bestuurslid sponsorzaken Gijsbert Jan van de Pol.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!