Sponsors

FC Utrecht on tour naar CJVV!!!

14 september 2018 22:45


Op woensdag 26 september is er voor alle CJVV kids vanaf de JO8 tot en met de M/JO13 geen gewone training. FC Utrecht zal die dag bij ons te gast zijn voor een voetbalclinic door 5 professionele jeugdtrainers van FC Utrecht. Omdat FC Utrecht 1 op woensdag twee keer traint zal oud CJVV speler Christopher Mamengi die dag helaas niet op zijn oude sportpark aanwezig kunnen zijn.

Alle jeugdspelers/-speelsters vanaf de M/JO13 en jonger worden die middag in groepjes van 10 spelertjes verdeeld. Onder leiding van oud FC Utrecht prof Koos van Tamelen zullen de 5 jeugdtrainers van FC Utrecht samen met enkele CJVV trainers een echte voetbalclinic geven voor alle CJVV talentjes in de leeftijdsgroep vanaf M/JO13 en jonger. Om 15:00 uur worden de kids op het veld verwacht. De clinic duurt tot ca. 17:00 uur. Elke deelnemer/deelneemster ontvangt na afloop een op naam gesteld FC Utrecht deelnemers certificaat. Dit evenement wordt je aangeboden door FC Utrecht, is dus gratis. Dus wil je een middag trainen als een echte FC Utrecht prof, meld je dan snel aan met behulp van de volgende link: www.fcutrecht.nl/cliniccjvv

 

Maar er is meer FC Utrecht/CJVV nieuws. In de rust van de wedstrijd FC Utrecht – NAC op vrijdag 5 oktober aanvang 20:00 uur, zal de JO13-1 in het stadion deelnemen aan de latjetrap competitie. Een geweldige belevenis voor onze jongens. Bovendien krijgen zij die avond vrijkaarten voor de wedstrijd.

 

Natuurlijk willen ook alle andere CJVV jeugdspelers/-speelsters en hun ouders, vriendjes of vriendinnetjes hierbij aanwezig zijn. Hiervoor kunnen kaarten worden verkocht. Het team dat de meeste kaarten verkoopt wordt opgehaald met een spelersbus. Wel moet dit team dan ook voor zichzelf kaarten hebben gekocht. Hiermee sponsor je ook gelijk onze club, want van elke verkochte kaart is € 2,50 voor CJVV.

Toegangskaarten kun je bestellen door een mail te sturen naar freek.vanslooten@kpnmail.nl. Op woendag 26 september van 18:00 uur tot 20:00 uur kunnen de kaarten op CJVV worden afgehaald. Neem dan de ingevulde bestellijst mee en het te betalen bedrag in gepast geld.

Spelers en speelsters van CJVV, geniet van deze leuke middag en ga met het hele team op vrijdag 5 oktober naar de wedstrijd FC Utrecht – NAC , ook om onze jongens in de rust aan te moedigen bij de wedstrijd latje trappen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!