Sponsors

Extra techniektrainingen voor jou???

4 september 2018 16:00


Afgelopen jaren is er steeds door veel CJVV jeugdleden gebruik gemaakt van de extra vrijdagtrainingen. Deze trainingen worden wekelijks gegeven door gediplomeerde trainers van De Voetbalschool. Op vrijdag 21 wordt er gestart met de eerste trainingssessie.

Er zal weer worden getraind van 16.00 uur tot 17.15 uur en/of van 17.30 uur tot 18.45 uur. De trainingsdata zijn: vrijdag 21, 28 september, 5, 12, 19 oktober, 2, 9, 16, 23 en 30 november. Uitwijkdatum: 7 december. Jongens en meiden van 5 tot en met 18 jaarzijn welkom. Er zal getraind worden in groepen per leeftijdscategorie, zodat elke speler op eigen niveau aandacht krijgt.


Tijdens deze 10 trainingen zullen de deelnemers trainen onder begeleiding van professionele trainers, volgens de Total Soccer Method. Door middel van gerichte techniektrainingen, met veel individuele aandacht zullen de CJVV kids extra vaardigheden worden bijgebracht. Uiteraard allemaal in combinatie met veel plezier.

De trainingen de CJVV spelers mogen desgewenst ook vriendjes mee nemen die (nog) geen lid van CJVV zijn. Keepers kunnen op vrijdagmiddag terecht bij De Voetbalschool, op sportpark Emiclaer, in Amersfoort.

Wil jij ook meedoen aan deze professionele trainingen? Klik dan snel hier en schrijf je in! De kosten voor deze serie van 10 hoogwaardige trainingen bedraagt € 110.

 

De afgelopen sessie trainden er meer dan 100 kinderen bij De Voetbalschool, ook nu is er maar beperkt plek, dus wacht niet te lang met inschrijven! VOL = VOL!

Voor meer informatie kan je ook altijd terecht bij:

Dennis Been

dennis@devoetbalschool.nl

06-50963781
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!