Sponsors

G sporters van CJVV winnen op 2 fronten

29 augustus 2018 19:15


Afgelopen zaterdag vond op sportpark Vermeerkwartier het jaarlijkse G voetbaltoernooi plaats. Voor de eerste keer in 28 voorgaande edities kon CJVV G1 de beker aan het publiek tonen.

Naast deze winst was er nog een verrassing voor de G voetballers van CJVV. Want na de prijsuitreiking stapte Club van 100 bestuurslid Rob Zijl naar voren om de jongens een gloednieuw CJVV tenue te overhandigen. Bovendien werden de coaches van de G-teams voorzien van nieuwe Coachjassen, die zijn gesponsord door Schoonderbeek Bouw- en Aannemingsbedrijf. De eerste Coachjas werd uitgereikt door Gijsbert- Jan van de Pol van Schoonderbeek aan coach Eddy van den Born van CJVV.

CJVV heeft 2 senioren G teams en een G jeugdafdeling. De club is al dan 35 jaar actief met voetballen voor G sporters.

Al sinds 1987 heeft voetbalvereniging CJVV uit Amersfoort ervaring met voetbal voor sporters

met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Zaterdag 25 augustus werd het jaarlijkse toernooi voor G-voetballers, gesponsord door Schoonderbeek, gehouden op het Sportpark Vermeerkwartier.

 

Op dit toernooi werd het 1e team van de G-afdeling winnaar op haar eigen toernooi. En bovendien werden alle G-Senioren teams van CJVV voorzien van volledig nieuwe tenues door de Club van 100 van CJVV. Zo kunnen de Senioren teams weer jaren vooruit en staan ze er weer goed op om invulling te geven waar ze voor staan: Goed voetballen, Geweldige acties en Groot plezier.

 

Na de prijsuitreiking van het G-toernooi werd het gloednieuwe tenue overhandigd aan twee spelers van de G-teams door Rob Zijl, bestuurslid Club van 100 CJVV.

Bovendien werden de coaches van de G-teams voorzien van nieuwe Coachjassen, die zijn gesponsord door Schoonderbeek Bouw- en Aannemingsbedrijf. De eerste Coachjas werd uitgereikt door Gijsbert- Jan van de Pol van Schoonderbeek aan coach Eddy van den Born van CJVV.

Schoonderbeek Bouw- en Aannemingsbedrijf uit Amersfoort is een is een bouwbedrijf dat zich richt op diverse projecten in Midden-Nederland op het gebied van  onderhoud op woningniveau voor beleggers tot grootschalige woningbouw of kleinschalige utiliteitsbouw. Bovendien is Schoonderbeek met projectontwikkeling actief door geheel Nederland.

De Club van 100 van CJVV helpt de voetbalvereniging CJVV op vele fronten o.a. door de vereniging financieel te ondersteunen of zelf ten behoeve van CJVV projecten te ontwikkelen. Al jaren lang ondersteunt de Club van 100 de G-afdeling van CJVV.

 

-      foto homepage: overhandiging nieuw tenue aan 2 G-spelers van CJVV door Rob Zijl, bestuurslid Club van 100 CJVV.

-     foto hieronder: overhandiging nieuwe Coachjas aan coach Eddy van den Born door Gijsbert-Jan van de Pol van Schoonderbeek Bouw- en Aannemingsbedrijf.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!