Sponsors

Afscheid van een CJVV icoon

22 juni 2018 23:00


Wilfred Rietveld door zijn CJVV vrienden uitgezwaaid

Na een carrière van 16 jaar als speler van CJVV 1 heeft Wilfred Rietveld afscheid genomen van zijn teammaatjes. Als 18 jarige jongen debuteerde hij in 2002 in de hoofdmacht van zijn club. Gisteren nam hij te midden van zijn voetbalvrienden afscheid. Op 34 jarige leeftijd vindt hij het welletjes.

Met een erehaag van spelers met wie hij samen speelde werd Wilfred Rietveld welkom geheten op het hoofdveld van CJVV. Nadat hij zaterdag tijdens het slotfeest van de club al was toegesproken door voorzitter Peter Coenen, was het gisteren de beurt aan de spelers met wie hij die jaren samen speelde. Het team dat in 2004 promoveerde, het team dat in 2011 promoveerde en het huidige team CJVV 1 speelden elk één helft met het clubicoon in hun midden.

 

“Het hoogtepunt van die 16 jaar? Nou dat zijn de promoties van 2004 in Voorthuizen tegen NSC met meer dan 1.000 man langs de lijn en de promotie in 2011 ten kosten van Woudenberg. Het kampioenschap van 2016 rekent de middenvelder niet mee, omdat hij daarin door blessures nauwelijks een aandeel in had. Al die jaren is het kind van de club trouw gebleven aan CJVV. “Eigenlijk heb ik een andere club nooit serieus overwogen. Ik speelde altijd in leuke teams, met veel vriendschappen. Succes met je eigen maatjes vind ik toch leuker dan succes in een vreemde club. Voor mij is voetbal meer dan alleen prestaties op het veld.” Wilfred Rietveld heeft dan wel afscheid genomen van CJVV 1, hij blijft als technisch coördinator jeugdvoetbal verbonden aan de club. Samen met zijn vriend Paul Richard geeft hij vorm aan de jeugdopleiding op zijn sportpark Vermeerkwartier.

NB: Omdat het een verrassingsavond was kon deze niet via de gebruikelijke kanalen worden aangekondigd.

 
 
 
                                                                                                                                                                   Foto's: Jessica Kapelle.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!