Sponsors

Wat gaan de kinderen doen in de zomervakantie?

23 juni 2018 7:00


Het is inmiddels traditie. Elke vakantie probeert CJVV een leuke activiteit voor de jeugd te organiseren. Nu binnenkort voor de meeste scholen de zomervakantie is aangebroken, komt CJVV dan ook weer met een leuke vakantieactiviteit voor de kids: De Voetbal & Keeper 3-daagse CJVV Amersfoort. Drie dagen lang plezier voor de jeugd onder leiding van gediplomeerde trainers van De Voetbalschool. Dat is drie dagen ongekend plezier voor de CJVV jeugd.

Voetbal & Keeper 3-daagse CJVV Amersfoort

Op dinsdag 17 juli tot en met donderdag 19 juli aanstaande organiseert CJVV voor het zesde achtereenvolgende jaar een Voetbal & Keeper 3-daagse.

 

Tijdens deze 3-daagse krijgen de deelnemers ‘s ochtends techniektraining/keeperstraining van gediplomeerde trainers van De Voetbalschool. Na de pauze zal het middagprogramma in het teken staan van verschillende spel- en wedstrijdvormen.

 

Het programma tijdens deze 3-daagse ziet er als volgt uit:

  • 10:00 - 12:00 Techniektraining/Keeperstraining
  • 12:00 - 13:00 Pauze + Quiz
  • 13:00 - 15:00 Spel- en wedstrijdvormen

 

Inschrijving is toegankelijk voor kinderen, (jongens én meisjes) van 5 tot en met 18 jaar. Ook kinderen die geen lid zijn van een vereniging zijn als introducé welkom. De kosten voor deze 3-daagse bedragen €75.-.

 

Wil je in de zomervakantie doortrainen als een profvoetballer, wacht dan niet langer en schrijf je in!

Meer informatie is ook altijd op te vragen bij: Dennis Been, dennis@devoetbalschool.nl, mobiel 06-50963781.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!