Sponsors

Familie van Christopher Mamengi ook in beeld

18 mei 2018 19:15


Oud CJVV speler Christopher Mamengi staat zondag (19:15 uur Youtube UEFA kanaal) met Oranje O17 voor de zware taak Italië te verslaan om Europees kampioen te worden.

Oranje onder 17 heeft de finale van de EK in Engeland bereikt. Met onze Christopher Mamengi in de basis speelde Oranje met 0-0 gelijk tegen Engeland. De strafschoppen werden vervolgens door onze jonge Oranje leeuwen beter genomen (6-5). 

Christopher starte ooit op 4 jarige leeftijd bij de CJVV kabouters. Hij volgde t.e.m. de D1 de CJVV jeugdopleiding. Daarna één jaar Roda '46, voordat FC Utrecht hem een plaats in de Utrechtse opleiding aanbood. De verdediger zette onlangs zijn krabbel onder zijn eerste profcontract. De 16-jarige speler uit Amersfoort ligt tot medio 2020 vast bij FC Utrecht. “Christopher is een speler die heeft laten zien in zijn leeftijdsklasse over onderscheidend vermogen te beschikken”, stelt Technisch Manager Erik ten Hag. “Hij is getalenteerd, komt uit  in nationale jeugdelftallen en heeft de potentie om zich door te ontwikkelen tot een toegevoegde waarde voor FC Utrecht.”

Zondag kan hij Europees kampioen worden. Thuis zitten zijn ouders, broertje Jordan Ronaldinho en zusje Jennifer Teresa (beiden ook CJVV) in spanning de wedstrijd te volgen. Vandaag kregen zij telefoon van SBS6, of ze bij de familie Mamengi thuis mochten filmen. Het goede spel van Christopher was opgevallen, zodanig dat men er een item in Hart van Nederland aan wilde weiden. Uitzending zondagavond 22:40 uur. Heel CJVV kijkt mee met de familie Mamengi.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!