Sponsors

Koninklijke onderscheiding voor Henk Nagelhout

26 april 2018 14:45


Op donderdag 26 april mocht Henk Nagelhout van CJVV een Koninklijke onderscheiding tot lid in de orde van Oranje Nassau in ontvangst nemen. Dit wegens zijn grote verdiensten voor de club gedurende een groot aantal jaren.

Henk Nagelhout heeft gedurende 22 jaar de functie van secretaris van de voetbalvereniging CJVV bekleed. Zijn eerste periode van 1991 tot en met 2009, zijn tweede van 2012 tot en met 2016. Als secretaris heeft hij mede sturing gegeven aan zeer veel belangrijke ontwikkelingen, waaronder een verhuizing van Sportpark Nimmerdor naar Vermeerkwartier. Dit ging gepaard met een grote groei van het ledenbestand van 350 naar 1.100 leden. In zijn tweede periode was hij betrokken bij de uitbreiding van de gebouwen. Hij heeft hierbij ook een bijdrage geleverd aan de herinrichting van het bestemmingsplan Beekdal van de gemeente Amersfoort. Bij al deze ontwikkelingen was Henk verantwoordelijk voor alle contacten met de gemeente Amersfoort, communicatie hierover met de leden, contacten met de omgeving, het sportbureau SRO, collega sportclubs enz.

 

Daarnaast is hij vanaf 1991 tot vandaag wekelijks beschikbaar een wedstrijd te leiden en er daarmee voor te zorgen dat anderen kunnen genieten van plezier in sport. Ook heeft hij zich in gezet voor de verduurzaming van sportpark Vermeerkwartier. Zonder zijn inzet en kennis van zaken op het gebied van procedures en zijn vaardigheden om alle onderwerpen accuraat te beschrijven waren bovenstaande zaken niet mogelijk geweest.

 

Henk Nagelhout is in het dagelijks leven werkzaam bij het Ministerie infrastructuur en milieu, als beleidsmedewerker vervoer gevaarlijke stoffen.

 
 
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!