Sponsors

Jij kan gratis en zonder moeite CJVV sponsoren. Weet je hoe?

3 mei 2018 18:30


Met mijn online aankopen CJVV sponsoren zonder dat ik dat merk, kan dat???? Jazeker, dat kan via de Sponsormeter van CJVV! Meer dan 2.000 webwinkels geven CJVV een commissie op jouw aankopen. Het kost jou helemaal niets en de commissie wordt automatisch op de Sponsormeter van CJVV bijgeschreven.

Ongetwijfeld zal ook jij met enige regelmaat online bestellingen plaatsen. Nu zijn er ca. 2.000 belangrijke webwinkels of bedrijven die aan CJVV willen doneren voor elke aankoop die jij daar doet. Meestal betreft dit een percentage van het aankoopbedrag. Bestel je bijvoorbeeld bij Wehkamp een mooi kostuum voor € 300, Dan stort Wehkamp een percentage van dit bedrag op het CJVV account. Meestal zitten ook jouw favoriete webwinkels wel bij de deelnemers. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Booking.com
  • Thuisbezorgd.nl
  • CoolBlue
  • Wehkamp
  • MediaMarkt
  • KLM
  • KPN
  • Hotels.com enz.

 

Het werkt heel eenvoudig. Als je via www.sponsormeter.com/cjvv naar de betreffende webwinkel gaat wordt jouw aankoop als CJVV sponsor herkend. Op onze homepage www.cjvv.nl staat een duidelijke link naar de CJVV Sponsormeter.

 

Stap voor Stap:

Ga met de Chrome browser naar de CJVV website, kies op de homepage onderaan de link “Sponsor CJVV met jouw aankoop”. Je komt op de Sponsormeter website. Scroll naar onderen, dan zie je een aantal logo’s van deelnemende bedrijven. Kies een logo of gebruik de zoekfunctie boven de logo’s. Zodra je op een logo klikt ben je in de webwinkel van jouw keuze. CJVV krijgt een commissie zodra jij een aankoop doet.

 

Vergeet nooit CJVV te sponsoren:

Wanneer je bovenstaande handelingen liever niet doet, maar toch automatisch CJVV wilt sponsoren kun je de “Sponsormeter reminder” activeren. Ga in de Chrome browser naar de CJVV website, kies op de homepage onderaan de link “Sponsor CJVV met jouw aankoop”. Op het volgende scherm kies je de groene button “+ Toevoegen aan Chrome”. Nu zorgt het systeem automatisch voor een CJVV donatie op al jouw aankopen. Je hoeft dus niet meer vanuit de logo’s op de CJVV website te werken. De Sponsormeter reminder werkt alleen op desktops en laptops in de Chrome browser.

 

Dit is echt een prachtige en effectieve manier van sponsoren. Sinds de start hebben we al heel wat kunnen bijschrijven, waarvoor we o.a. een TV scherm en een koelvitrine voor de kantine konden aanschaffen. Jij doet toch ook mee? Het kost je niets en levert jouw club veel op.

Doe jij mee met deze unieke mogelijkheid om CJVV te sponsoren?

 

NB: Je kunt natuurlijk ook je vrienden of familie vragen via de CJVV sponsormeter online aankopen te doen!

Wat we gaan doen met jouw sponsoring via sponsormeter? We willen heel graag onze toiletten uitrusten met mooie hygienische handdrogers. Dyson handdrogers zorgen standaard voor sterke luchtstromen, zijn zuinig in energiegebruik en worden steeds stiller ontwikkeld. Men heeft het bij Dyson over de 'Airblade technologie', bovendien maakt de Dyson Airblade handdroger gebruik van een HEPA (High Efficiency Particulate Air) filter. 99,9% van de bacteriën en virussen in de lucht van toiletruimtes wordt hierdoor opgevangen alvorens de lucht uit de handdroger wordt geblazen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!