Sponsors

Zaterdag 30 juni AZ te gast bij CJVV in Hoevelaken, Boek nu via CJVV ticketshop

15 juni 2018 15:00


Bijna was het rond. Bijna zouden wij deze zomer op ons sportpark Vermeerkwartier PEC Zwolle mogen ontvangen. Edoch, plotseling besloot PEC om over te gaan op natuurgras en dus niet meer op onze kunstsprieten te willen spelen. Gijsbert Jan van de Pol vond een alternatief. Reserveer alvast zaterdag 30 juni in je agenda, voor de wedstrijd van AZ tegen FC Amersfoort.

Vanaf nu kaarten verkrijgbaar via onze on-line ticket shop.

AZ is dit seizoen de revelatie van de Eredivisie. Het mooiste voetbal komt dit jaar uit Alkmaar vinden velen. Zou AZ dan naar Amersfoort willen komen? Ja, echter spelen ze ook alleen op natuurgras. Dit betekende dus dat er uitgeweken moest worden als we AZ dicht bij huis zouden willen zien. Omdat SC Hoevelaken net als CJVV ook een Schoonderbeek club is, werd besloten deze wedstrijd te spelen op hun natuur ondergrond.

 

AZ zal het opnemen tegen FC Amersfoort. Een team samengesteld uit de beste spelers die in Amersfoort woonachtig zijn. Gecoacht door trainer Peter Visee. De aanvangstijd voor de wedstrijd is vastgesteld op 16:00 uur. Entreeprijs € 10.  Kaarten te verkrijgen op zaterdagen 9, 16 en 23 juni van 12:00 tot 13:00 uur in de kantine van CJVV. Tevens worden er op bovengenoemde dagen de hele dag in de kantine van SC Hoevelaken kaarten verkocht.  Ook bij Intersport van Dam in Soest zijn kaarten verkrijgbaar. De netto-opbrengst gaat naar CJVV.


De trainer van AZ is Amersfoorter John van de Brom. Maar hij was met zijn team nog nooit in zijn eigen stad te bewonderen. Daar gaat nu dus verandering in komen. Op 30 juni kunnen wij ook al die grote AZ talenten  bewonderen. Kersverse internationals als Guus Til en Wout Weghorst vertonen hun kunsten tegen Amersfoortse jongens. Dit wil je niet missen. Zorg dat je er bij bent op zaterdag 30 juni op het veld van SC Hoevelaken.

Voor de jeugd kan het een probleem opleveren om bij de velden van SC Hoevelaken te komen. Daarom zetten wij een bus in die de CJVV jeugd vervoert vanaf sportpark Vermeerkwartier naar de velden van SC Hoevelaken. Na afloop op dezelfde manier weer terug. Tot een week van tevoren kun jij je hiervoor opgeven bij Evert Nawijn per email enawijn@ziggo.nl.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!