Sponsors

In de mei-vaklantie het WK bij CJVV

17 april 2018 23:00


Elke vakantie zorgt CJVV in samenwerking met De Voetbalschool voor een leuk voetbalevenement voor de jeugd op ons sportpark Vermeerkwartier. In de mei-vakantie zorgen we voor een voetbalevenement dat alvast vooruit blikt op het komende WK in Rusland:

Voetbal 3-daagse Amersfoort – De Voetbalschool ‘WK 2018’

Op woensdag 2, tot en met vrijdag 4 mei als voorproefje op het 'WK 2018' in Rusland.

 

Deze zomer staat het WK Voetbal op het programma in Rusland. Sterren als Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Neymar zullen opnieuw alles uit de kast halen om de felbegeerde Wereldbeker te winnen. In Amersfoort kan jij echter het plaatselijke De Voetbalschool 'WK 2018' spelen!

 

Tijdens deze 3-daagse zullen er extra veel duel- en partijvormen gespeeld worden. Ook zal er een heus WK toernooi gespeeld worden. Er zal dagelijks getraind worden van 10:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:00 uur. Tussendoor wordt er in de kantine geluncht. Waar het ochtendprogramma in het teken staat van techniektraining met vele duelvormen, zal het middagprogramma meer in het teken staan van verschillende partijvormen en het 'WK 2018'.

 

Doe jij mee? Inschrijving is toegankelijk voor kinderen, (jongens én meisjes) van 5 tot en met 18 jaar. Ook kinderen die geen lid zijn van een vereniging zijn welkom. De kosten bedragen € 75. Leden van CJVV ontvangen € 7,50 korting op dit bedrag. Hiervoor kan de volgende kortingscode ingevuld worden: DVSCJVV

 

Voor dit bedrag krijg je: 

  • 12 uur training van professionele trainers
  • een Adidas wedstrijdshirt
  • een leuk aandenken van De Voetbalschool

 

Daarnaast gaat 1 deelnemer van dit kamp naar het ProClass Event van De Voetbalschool bij een Nederlandse profclub. Dit wil je dus echt niet missen!

 

Wil je in de meivakantie dus alvast in de WK-stemming komen, wacht dan niet langer en schrijf je in via deze link.

 

Meer informatie is ook altijd op te vragen bij:

Dennis Been

dennis@devoetbalschool.nl

06-50963781

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!