Sponsors

CJVV 100 JAAR

20 maart 2018 6:00


CJVV 100 JAAR

Over 2 jaar bestaat CJVV 100 jaar!!!!" 

 

Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Een jubileumcommissie is inmiddels druk bezig met te bedenken hoe we de viering inhoud kunnen geven. Dit kan van alles zijn. Van een wedstrijd tegen een eredivisieclub tot een voetbalkamp voor onze jeugd. En van een jubileumboek tot een geheim feest. Niets is te gek. Alle leden van CJVV en Amersfoort gaan van ons horen.

 

De jubileumcommissie denkt aan een heel seizoen met activiteiten. Het seizoen 2019 / 2020 roepen we daarom uit tot het CJVV 100 jaar seizoen. Gedurende deze periode is er voortdurend aandacht voor het jubileum, door middel van tal van activiteiten en ontmoetingen. Het centrale feest zal uiteraard plaatsvinden op de verjaardag, vrijdag 20 maart 2020.

 

Om over 2 jaar iets moois neer te zetten, moeten we nu al beginnen met plannen maken. Daarbij is ook jouw hulp noodzakelijk. Graag komen we met je in contact om te praten over jouw en onze ideeën. Of over wat er nodig is om een idee uit te kunnen voeren. 

Nieuwsgierig geworden? Zin om mee te denken? Meld je aan bij de meest plezierige en feestelijke commissie van CJVV, de 100 jaar jubileum commissie. Wij doen echt een beroep op alle CJVV leden, dus ook op jou! Mail daarom even naar jubileumcommissie@cjvv.nl

 

Namens de CJVV 100 jaar jubileumcommissie:

  • Job van de Bovenkamp (voorzitter)
  • Bertus Bove
  • Jacqueline Bronsema
  • Michiel Beumer
  • Arris Weerstra
  • Freek van Slooten

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!