Sponsors

DE CP-VOETBAL SCOUTINGSDAG

4 februari 2018 18:30


Op zaterdag 17 maart vindt op de KNVB Campus in Zeist de landelijke CP-voetbal talentendag plaats. Dé kans voor voetballers met CP of niet aangeboren hersenletsel (NAH) om een plekje in het Nederlands Nederlands CP-voetbalteam te bemachtigen!

CP-voetbal (internationaal Football 7-a-side genoemd) wordt gespeeld door voetballers die als gevolg van een hersenbeschadiging een motorisch probleem hebben. De beschadiging is meestal het gevolg van een geboortetrauma (Cerebrale Parese). In aanmerking komen ook voetballers die op latere leeftijd een hersenbloeding, herseninfarct of hersentumor hebben gehad. Spelers die in coma hebben gelegen en hier een licht motorisch probleem aan hebben overgehouden behoren eveneens tot de doelgroep.

Aangepast voetbal

De spelers van het Nederlands CP-voetbalteam spelen allen voetbal bij een reguliere club. Daarnaast trainen ze mee met het oranje team. Het KNVB geeft als uitgangspunt ‘Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet’. CP-voetbal is een van de aangepaste voetbalsporten die je kunt beoefenen met een handicap. Leer meer in dit filmpje.

Ken jij talentvolle, hardwerkende en ambitieuze voetballers met CP of NAH die met grote trots het Oranjeshirt willen dragen? Zorg er dan voor dat zij zich aanmelden voor de CP-voetbal Scoutingsdag op 17 maart!

Daarnaast willen we je vragen om informatie over de CP-voetbal scoutinsdag op de website te plaatsen of deze flyer onder leden, cliënten, contacten en partners te verspreiden. Want lang niet iedereen is op de hoogte van het bestaan van CP-voetbal en het Nederlands CP-voetbalteam.

Aanmelden voor
de CP-voetbal Scoutingsdag via
www.cpvoetbal.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!