Sponsors

Mededeling van de voorzitter tijdens de ALV

19 januari 2018 20:30


Op woensdag 17 januari vond de aanvankelijk uitgestelde Algemene Ledenvergadering (ALV) alsnog plaats in de kantine van ons clubgebouw. Naast de jaarverslagen, begrotingen en plannen kwamen er nog enkele memorabele zaken voorbij.

Voorzitter Peter Coenen maakte bekend dat het contract met hoofdtrainer Sijtze Wobbes wederom met een jaar is verlengd. Hij gaat dan bij CJVV zijn 4e jaar in. Bestuurslid technisch zaken Liesbeth Postma toonde zich ingenomen met de contractverlenging. “We hebben een jonge selectiegroep en ook uit de jeugd komen er talentvolle spelers aan. Sijtze is een trainer die oog heeft voor talent en deze jongens verder kan laten doorgroeien.”

Op de agenda stond ook de benoeming van een nieuw bestuurslid sponsorzaken. Het bestuur stelde Gijsbert Jan van de Pol (46 jaar) als kandidaat voor aan de aanwezige leden. Hij werd met algemene stemmen gekozen.

 

Gijbert Jan heeft al veel historie bij onze geel/zwarte club. Zo begon hij met voetbal in de jeugd van CJVV op het toenmalige sportpark Nimmerdor, waar hij een groot aantal jaren speelde. Nu gaat hij zich op bestuurlijk niveau inzetten voor de club.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!