Sponsors

CJVV vernieuwt, kom en beleef het mee

21 januari 2018 20:45


In de afgelopen periode is er op ons prachtige CJVV sportcomplex aan de rand van park Randenbroek heel wat gebeurd. In de tweede helft van 2017 heeft er een ingrijpende vernieuwing plaatsgevonden. Graag nodigen wij jullie allemaal uit voor de officiële ingebruikname van al deze vernieuwingen door wethouder Hans Buijtelaar, op vrijdag 2 februari 2018 om 17:00 uur.

De vernieuwingen op ons sportpark behelzen vooral een complete energie transitie. Hiermee zijn wij nu de meest duurzame buitensportvereniging van Amersfoort. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste vernieuwingen.

 

  • Plaatsing van ca. 120 zonnepanelen op de zonzijde van de daken van onze gebouwen.
  • Complete vervanging van de oude energie slurpende veldverlichting door LED verlichting op de velden.
  • Vervanging van alle ketels voor verwarming en (warm)water door nieuwe installaties met de laatste technologische ontwikkelingen.
  • Efficiëntere instelling van verwarming waardoor alleen verwarmd wordt zodra dat nodig is.
  • Beheer van de energie gebruikende apparatuur op afstand door middel van een App, waardoor minder verspilling.
  • Interne verbouwing waardoor meer ruimte voor fysiotherapie en technische staf.
  • Restyling van de snackcorner mogelijk gemaakt door de CJVV Club van 100.

 

Hoewel deze nieuwe installaties pas 5 maanden in gebruik zijn, zien we nu al de verbluffende resultaten. Zo is er alleen in deze periode al 11.000 kWh minder aan elektra verbruikt, in vergelijking met dezelfde periode van het vorige jaar. Wij verwachten op jaarbasis uit te komen op een halvering van het aantal kWh. Mede door een subsidie van de gemeente Amersfoort kon het hele project met een totaal investering van € 150.000 binnen budget worden gerealiseerd.

 

Daarnaast heeft er in het kader van CJVV vernieuwt ook een interne verbouwing plaatsgevonden. Dit om o.a. onze huurders meer ruimte te bieden. Fysiotherapie Bergstraat wilde op onze locatie graag uitbreiden, dus realiseerden wij een extra behandelkamer en een vernieuwing van de entree. In combinatie met dit project konden wij tevens een spreekruimte voor onze trainer realiseren.

 

Voor verdere vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met bestuurslid Freek van Slooten, e-mail freek.vanslooten@kpnmail.nl of mobiel 06-19985176.

 

Wij ontmoeten u graag op vrijdag 2 februari vanaf 17:00 uur op ons sportpark.

 

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van CJVV,

Peter Coenen, voorzitter CJVV Amersfoort.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!