Sponsors

CJVV huldigt 6 jubilarissen

2 januari 2018 11:00


Bij CJVV ontmoeten wij elkaar tijdens de nieuwjaarsreceptie op Nieuwjaarsdag. Ook dit jaar was er weer sprake van een zeer geanimeerd gezelschap van CJVV'ers die elkaar het beste toewensten en daarbij ook de aangereikte consumptiebonnen trachtten te verzilveren.

Tijdens deze goed bezochte bijeenkomst werden maar liefst 6 jubilarissen gehuldigd vanwege een lidmaatschapsjubileum. Twee van hen ontvingen zelfs een gouden spelt voor 60 jaar lidmaatschap. Hoger kun je bij CJVV niet komen. De heren Bert Vreekamp en Evert Landman viel deze eer te beurt. Laatst genoemde maakte vooral furore als scheidsrechter. Hij floot wedstrijden in de hoogste klassen van het amateurvoetbal. Daarna werd hij o.a. scheidsrechter coördinator voor het AVK. Bij CJVV verdiende hij zijn sporen als speler en later teamleider van het tweede team. Hij is nog steeds actief bij het onderhoud van de CJVV accommodatie.

 
Alle jubilarissen werden individueel gehuldigd met een aantal mooie worden van onze voorzitter. 

De andere jubilarissen waren Henri Strijker (25 jaar), Gerco van de Kamp (40 jaar), André van Loveren (50 jaar) en Harry van Assen (50 jaar). Alle jubilarissen werden toegesproken, waarbij de bijzondere prestaties uit de voorbije jaren werden gememoreerd.

 

Foto: van links naar rechts Bert Vreekamp, Evert Landman, Harry van Assen en Gerco van de Kamp. André van Loveren en Henri Strijker waren helaas niet aanwezig.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!