Sponsors

Het leukste team uitje van seizoen 2017/2018 komt eraan!

1 januari 2018 11:30


CJVV heeft een samenwerkingsverband met FC Utrecht (RAC). Dat levert ons verschillende voordeeltjes op. Zo was het bezoek aan een wedstrijd van FC Utrecht vorig jaar een groot succes. Vele teams schreven zich in. Het was een geweldig team uitje voor een speciaal prijsje. Daarom dit jaar weer een dergelijke aanbieding voor alle CJVV leden en eventuele aanhang van ouders of partners.

Op vrijdag 19 januari speelt FC Utrecht thuis tegen AZ en bij deze mooie Eredivisiewedstrijd kunnen de leden van CJVV tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. Dat is één van de voordelen die je hebt als lid van RAC-club CJVV!

Leden (maar ook partners, familieleden en vrienden; noem maar op!) tot 16 jaar kunnen voor FC Utrecht – AZ voor 7,50 euro een kaartje kopen. Voor volwassenen geldt het bijzondere tarief van €12,50. En CJVV profiteert mee, want per verkocht kaartje wordt door FC Utrecht €2,50 gestort in de clubkas!

 

Het bestellen van de kaarten is eenvoudig en snel en kan via deze link; www.fcutrecht.nl/cjvv.

 

Nog even in het kort:
19 januari, 20.00 uur: FC Utrecht – AZ.
Kaarten te koop voor leden van CJVV voor € 7,50 euro (tot 16 jaar) en € 12,50 (volwassenen). En: €2,50 per gekochte kaart gaat de clubkas in. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten! Tot ziens in Stadion Galgenwaard op vrijdag 19 januari!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!