Sponsors

Zaalvoetbal 3-daagse was weer een groot succes

12 december 2018 13:30


Van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 december stond de jaarlijkse Zaalvoetbal 3-daagse van CJVV, in samenwerking met De Voetbalschool op het programma. Ook dit jaar was de activiteit volledig uitverkocht.

Meer dan 60 kinderen trainden drie dagdelen lang in de zaal van scholengemeenschap het Element. Na de techniektraining stond het tweede gedeelte in het teken van vele wedstrijd- en toernooivormen.

Wil jij de volgende keer ook meetrainen bij De Voetbalschool-CJVV? Dat kan!
Ga naar https://devoetbalschool.nl/?search=ae0d7a48688d en check de agenda.
   
 
 


CJVV Zaalvoetbal 3-daagse met de Voetbalschool
   

Elke schoolvakantie verzorgt CJVV in samenwerking met De Voetbalschool een bijzonder evenement voor de jeugd. Dit jaar een zaalvoetbal 3-daagse! Kinderen zijn daar dol op. Bovendien krijgen ze nog techniektraining van hoog niveau.

Van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 december aanstaande organiseert CJVV in samenwerking met de Voetbalschool voor het vijfde achtereenvolgende jaar een Zaalvoetbal 3-daagse in Amersfoort. Het evenement zal worden gehouden in de sportzalen van scholengemeenschap Het Element in Amersfoort.


Tijdens deze drie dagen zal er nog meer op techniek getraind worden dan in de buitenlucht, dit alles onder begeleiding van professionele trainers van de Voetbalschool. Naast zaalvoetbaltraining is er ook ruimte voor vele spel-, partij- en toernooivormen.

 

Het programma tijdens de CJVV zaalvoetbal 3-daagse ziet er als volgt uit:

  • 10:00 – 11:00 Techniektraining in de zaal
  • 11:00 – 11:05 Pauze
  • 11:05 – 12:00 Spel-, partij- en toernooivormen

 

Bij voldoende aanmeldingen zullen een of meerdere groepen van 13:00 - 15:00 uur trainen i.p.v. 10:00 - 12:00. De groepsindeling wordt tijdig via de mail kenbaar gemaakt. Bij groepsindeling zal uiteraard de leeftijd de belangrijkse rol spelen.

Voor € 55,- beleef je 3 kostelijke dagen van plezier met zaalvoetbal. Vriendje of vriendinnetje meenemen? Dat kan, wel even inschrijven natuurlijk. Kan je niet op zaterdag zaalvoetballen? Geen probleem, schrijf je dan in voor 2 dagen (prijs is dan € 40,-).

Inschrijving is toegankelijk voor kinderen, (jongens én meisjes) van 5 tot en met 18 jaar.

Leden van CJVV ontvangen € 5,- korting op dit bedrag. Hiervoor kan de volgende kortingscode ingevuld worden: DVSCJVV.

Wil jij tijdens de kerstvakantie zaalvoetballen bij De Voetbalschool? Schrijf je dan snel in! Voor deze activiteit zijn 72 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang, want: VOL = VOL!

Inschrijven is mogelijk via:

https://devoetbalschool.nl/events/zaalvoetbal-3-daagse-amersfoort-1

Voor vragen kunt u ook altijd terecht bij:
Dennis Been
06-50963781
dennis@devoetbalschool.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!