RABO Bank Amersfoort Eemland steunt CJVV - CJVV

Sponsors

RABO Bank Amersfoort Eemland steunt CJVV

2 november 2017 16:00


Afgelopen dinsdag 31 oktober ontving de Rabo Bank Amersfoort Eemland in haar kantoor afgevaardigden van 40 maatschappelijke, culturele en sportieve verenigingen uit Amersfoort. Tijdens deze avond zouden deze verenigingen te horen krijgen voor welk bedrag de Rabo Bank de vereniging ondersteunt.

In het voorjaar van 2017 nodigde de Rabo Bank Amersfoort Eemland verenigingen uit om deel te nemen aan de Rabo Bank Clubkas Campagne 2017. Verenigingen in Eemland actief op maatschappelijk, cultureel of sportief gebied konden zich inschrijven. Er viel in totaal maar liefst € 50.000 te verdelen. Uiteraard heeft CJVV van de uitnodiging gebruik gemaakt.

 

Tijdens de zomer en in het najaar konden leden van de Rabo Bank zelf de vereniging van hun keuze steunen. Elk Rabo lid dat deelnam had een aantal punten te verdelen onder de ca. 100 deelnemende organisaties uit Eemland. Des te meer punten er aan een club werden toegekend, des te groter de bijdrage voor de club werd.

 

Tijdens de bekendmaking van de bedragen die aan de 40 deelnemende Amersfoortse verenigingen werden uitgekeerd was de spanning groot. Van klein naar groot werden de cheques uitgereikt. Dus hoe langer de naam van CJVV niet werd genoemd, des te hoger het bedrag. Ten slotte kwam CJVV ergens in de middenmoot. Het bedrag dat onze penningmeester van de Rabo Bank tegemoet kan zien is € 441,60.

 

De grootste bijdrage in Amersfoort was voor kinderboerderij De Vosheuvel die met een cheque van € 2.500 naar de dieren terug mocht gaan. Verder viel het op dat vooral veel organisaties uit Hoogland en Hooglanderveen in de hoge bedragen scoorde. Dit zal te maken hebben met de traditioneel sterke Rabo achterban in de dorpen.

 

Wij willen alle CJVV leden en begunstigers die hun punten aan CJVV hebben gegeven heel hartelijk bedanken.
  

                                                                                                                                                      Foto: Patrick Siemons fotografie.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!