Nieuwe systeem contributie inning zorgt voor vragen - CJVV

Sponsors

Nieuwe systeem contributie inning zorgt voor vragen

23 oktober 2017 21:45


Het zal je niet zijn ontgaan dat CJVV is overgegaan op een nieuwe manier van contributie inning. CJVV heeft dit uitbesteed aan een externe partner in de vorm van Nikki on-line. Deze organisatie ondersteunt vele verenigingen op het gebied van contributie inning. Daarmee neemt zij als professionele en gespecialiseerde organisatie veel zorg en last weg bij de penningmeester.

Doel van de uitbesteding van de contributie inning is het gemak voor zowel onze leden als ook voor de penningmeester. Immers, leden kunnen simpel met de e-mail en IDeal betalen en onze penningmeester is verlost van een hele berg aan administratieve last.

 

In het verleden ontving iedereen per post twee keer per jaar een factuur. In het nieuwe inningsysteem speelt de communicatie via e-mail een belangrijke rol. In september zijn de eerste mails verzonden. Naast positieve reacties leverde dit hier en daar best wat vragen en ook wel terechte kritiek op. Niet alles ging goed, er zijn verbeterpunten. Hierover zijn wij in gesprek met Nikki on-line.

 

De problemen die wij hoorden betroffen vooral de vrijwilligersborg, de kosten, onduidelijke mails, IDeal en mailadressen. Intussen lijken de meeste problemen wel opgelost. Er kunnen hier en daar echter nog wel wat vragen leven. Penningmeester Evert Nawijn is graag bereid leden te ondersteunen of nadere informatie te geven. Mocht jij vragen of opmerkingen hebben over het nieuwe systeem, schroom dan niet even contact te maken via penningmeester@cjvv.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!