CJVV LifeGoals toernooi verbindt meer dan 65 mensen - CJVV

Sponsors

CJVV LifeGoals toernooi verbindt meer dan 65 mensen

27 september 2017 20:15


Eerste CJVV LifeGoals Amersfoort voetbaltoernooi groot succes

Dinsdag 26 september vond het eerste CJVV LifeGoals Amersfoort voetbaltoernooi plaats. Meer dan 65 mensen kwamen op dit evenement af. Men kon deelnemen aan het voetbaltoernooi en tevens kennismaken met de andere laagdrempelige beweegactiviteiten die sinds mei van dit jaar wekelijks vanuit CJVV plaatsvinden. O.a. kickboksen, wandelen, tafeltennis, jeu de boules en fitness.

Voor deelnemers was het leuk een kijkje te nemen op de locatie en tevens kennis te maken met de speciaal binnen dit project opgeleide maatschappelijk sportcoaches. Aansluitend aan het toernooi werd er gezamenlijk gegeten in de kantine.

Voetbalvereniging CJVV heeft samen met zorginstellingen Kwintes, Leger des Heils en GGZCentraal  laagdrempelig aanbod ingericht voor mensen waarvoor de stap om lid te worden van een vereniging te groot is. Dit doen zij samen met sportaanbieders Xportliever en de buurtsportcoach. Wekelijks kunnen mensen deelnemen aan verschillende sporten, o.a. voetbal, tafeltennis, kickboksen en wandelen. Het aanbod is aangepast aan de doelgroep en juist gericht op het benutten van (verborgen) talent van mensen. De activiteiten worden begeleid door een combinatie van professionals in zorg en sport.

CJVV wil een vereniging zijn waar iedereen welkom is. Op dit moment zijn er meer dan vijftig deelnemers die wekelijks komen sporten bij CJVV.

Ben je geïnteresseerd in het wekelijkse sportaanbod voor jezelf of een cliënt, neem dan contact op met Lonneke Lavrijssen, Coördinator CJVV LifeGoals Amersfoort lonneke.lavrijssen@stichtinglifegoals.nl, of mobiel 06-44618374. 

 
                                                                                                                                                                   foto's Lonneke Lavrijsen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!