Nog 890 dagen!!!!! - CJVV

Sponsors

Nog 890 dagen!!!!!

19 september 2017 23:15


Over ongeveer 890 dagen is het 20 maart 2020. Dat duurt nog even zul je zeggen. Maar het is toch goed om ons nu alvast op te maken voor deze dag. Het is namelijk de dag dat CJVV 100 jaar geleden werd opgericht. Het is de dag dat wij 100 jaar bestaan

Je kunt er dus niet vroeg genoeg bij zijn. Daarom heeft het bestuur een commissie onder de bezielende leiding van Job van de Bovenkamp geïnstalleerd. Deze commissie 100 jaar CJVV kreeg als taak de jubileumviering voor te bereiden. Onlangs kwam de groep voor het eerst bij elkaar. Uiteraard een eerste verkennende bijeenkomst. Over het onderwerp “Gaan wij dit vieren” werd niet lang nagedacht. Natuurlijk wordt een 100 jarig jubileum gevierd. Waar het langer over ging was de vraag “Hoe gaan we dit vieren.” Al brainstormend kwamen er ook al tal van ideeën voorbij, zoals een reünie, een krant, een boek,  een film, een wedstrijd tegen Feyenoord, enz.

 

Allemaal heel leuk natuurlijk, maar de commissie realiseert zich boven alles, dat zij er zijn voor alle leden van de club. Daarom lijkt het niet meer dan logisch jullie te vragen naar jullie ideeën rond de viering van 100 jaar CJVV. Wat vind jij er van? Wat verwacht jij van een 100 jarig jubileumfeest? Heb jij ideeën voor festiviteiten? Kortom, de commissie ziet graag uit naar jouw inbreng. Stuur jouw mening, ideeën of gedachten naar 100jaar@cjvv.nl of deponeer een briefje in de geel zwarte jubileumkist in de kantine. Alvast heel veel dank voor je meedenken.

NB: Wil je meer weten over de oprichting van onze club, foto's uit die tijd of over de historie? Er bestaat een document met vele pagina's, vanaf 2020 tot ver in de 21e eeuw. Bekijk het nu!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!