Sponsors

Schoonderbeek investeert in CJVV jeugdopleiding

18 september 2017 22:15


In 2016 tekende Bouwbedrijf Schoonderbeek met CJVV een langdurige sponsorovereenkomst. Hiermee werd de bouwer hoofdsponsor van onze club. Met een forse extra investering in de CJVV jeugdopleiding wordt de samenwerking nu uitgebreid. Vijf jeugdselectieteams namen trots een complete voetbaluitrusting van Schoonderbeek in ontvangst.

De jeugdopleiding van CJVV telt in totaal zo’n 45 teams, waarvan 15 selectieteams. Bijna 100 spelers uit deze selectieteams, van JO19 tot en met JO11 mochten hun nieuwe Schoonderbeek voetbaluitrusting in ontvangst nemen. Een sporttas met alle benodigdheden stond klaar voor elke speler. Bij nadere inspectie van de inhoud van de tas bleek dat ze naast de tassen ook kunnen beschikken over shirts, trainingspakken, inloopshirts, coachjacks en keepersets.  De jongens konden niet wachten tot ze in hun nieuwe Schoonderbeek shirts aan de wedstrijden konden beginnen. Eerst moesten ze echter op de foto. Van elke speler een portret en een teamfoto.

 

Onze jeugdopleiding werkt alleen met gediplomeerde jeugdtrainers, liefst uit de eigen gelederen. Zo wordt de JO19-1 bijvoorbeeld getraind door Arjan Holtewes en assistent trainer Bas Wobbes. De eerste doorliep de hele opleiding van CJVV, kwam in het eerste team en speelde daarna in de top van het amateurvoetbal bij Spakenburg en Sparta Nijkerk. Bas Wobbes groeide ook op bij CJVV en speelt nu voor Hoogland 1. Door hun ervaring zijn zij van grote waarde voor de huidige CJVV talenten. Het JO19-1 team is de kraamkamer voor het eerste team van de club. Regelmatig kiest hoofdtrainer Sijtze Wobbes jeugdspelers in zijn A selectie. Juist om deze ontwikkeling te stimuleren wil Schoonderbeek nu extra investeren in de jeugdopleiding van CJVV. 

 
foto's: Arie Cijfer

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!