Sponsors

Maak nu kennis met al die nieuwe jongens in het eerste!!

7 september 2017 20:45


Tijdens de zomerperiode onderging de A selectie van Sijtze Wobbes een enorme metamorfose. Liefst 10 ervaren spelers stopten met selectievoetbal en gingen lager spelen of op wereldreis. Daar staat echter tegenover dat wij liefst 12 talentvolle nieuwe spelers voor onze A selectie mochten verwelkomen. Maar wie zijn toch al die nieuwe gezichten in CJVV 1?

Menig terras- of tribuneklant vroeg zich afgelopen zaterdag bij de bekerwedstrijd tegen Renswoude (3-2 winst voor ons) van afgelopen zaterdag af wie al die nieuwe gezichten in het veld toch zijn. Daarom nodigen wij je nu uit om digitaal kennis met deze jongens te maken.

 

Ga daarom nu naar de teaminformatie pagina van CJVV 1 op de CJVV website. Daar vind je een schitterend overzicht in foto’s van al onze spelers en de leden van de staf. Klik op een foto en je komt op het spelerspaspoort van de betreffende speler met o.a. een minibiografie. Hier zie je bijvoorbeeld de leeftijd van de speler, zijn favoriete positie in het veld, zijn beroep of studie of zijn (inter)nationale club. Klik je dan op de foto in het spelerspaspoort, dan verschijnt het portret in groot formaat op je scherm. Zo hopen wij dat je snel vertrouwd raakt met al die nieuwe spelers van de A selectie waarvan Sijtze een prachtig team aan het smeden is. Kom onze jongens steunen, vooral nu je hun namen ook kent.

 Foto’s: Arie Cijfer

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!