Sponsors

Meiden voor CJVV dames 1 gezocht, meld je aan!

10 augustus 2017 23:30


Het vrouwenvoetbal in ons land heeft een enorme boost gekregen door de geweldige prestaties van onze Oranje leeuwinnen. Iedereen heeft kunnen zien en beleven hoe goed ze waren en wat een groot plezier deze vrouwen hadden met samen voetballen. Ook bij CJVV kunnen vrouwen voetballen. Het damesteam kan nog nieuwe speelsters gebruiken. Dus meld je aan bij CJVV.

In het meisjesvoetbal zien we al langere tijd een enorme aanwas. In het laatste jaar is het aantal meisjes meer dan verdubbeld. Coördinator Nico van de Linden is druk met de huidige 5 meisjesteams die hij voor de KNVB competitie heeft ingeschreven.

 

Ons senioren Dames 2 team had een geweldig seizoen. Op de foto zie je hoe zij hun kampioensfeestje vierden. Grote gelijkenis met de Oranjevrouwen die ook kampioen werden. Helaas vond een aantal speelsters dit ook meteen het hoogtepunt waarop ze moesten stoppen. Heel erg jammer natuurlijk.

 

Maar het goede nieuws is dat elke dame die in dit team wil komen voetballen verzekerd is van een plaats. Met andere woorden: DAMES, meld je aan om bij CJVV plezier te hebben met samen voetballen. Ook jij hebt de afgelopen weken gezien hoe leuk vrouwenvoetbal kan zijn. Nu kan jij ook zelf meedoen. Natuurlijk bij CJVV, de leukste club van Amersfoort.

 

Dus meiden: meld je aan bij CJVV. Ga op de website naar Ledenadministratie en kies Aanmelden. Je kunt ook gebruik maken van deze link. Ken je iemand in je omgeving die het misschien leuk zou vinden? Tip haar over de mogelijkheden bij CJVV. Wil je misschien eerst een proeftraining doen? Ook dat kan, de vrouwen trainen op maandag en woensdag. Op deze laatste dag van 20:00 uur tot 21:30 uur op veld 1 links. Meld je even aan bij de trainer Jelle Brouwer. En misschien maak jij binnenkort deel uit van deze geweldig leuke groep.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!