Sponsors

Belangrijk bericht over contributie-inning

4 augustus 2017 21:45


Waarschijnlijk had je het al elders gehoord of gelezen. Toch willen wij je hiermee informeren over de nieuwe manier van contributie-inning die vanaf dit nieuwe seizoen van kracht wordt. Voorheen stuurde onze penningmeester Evert Nawijn op 2 momenten per jaar facturen uit voor de contributie over resp. de eerst en de tweede helft van het seizoen. Dit was een uiterst bewerkelijk proces. Daarom is gezocht naar een andere manier, die ons toch optimaal resultaat biedt. Het bedrijf NIKKI-Online.nl zal voortaan de factuurzorgen van ons overnemen. Dat biedt ook voor de leden voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk gespreid te betalen.

CJVV professionaliseert bij het innen van contributiegelden.

Het bestuur van CJVV heeft besloten om het innen van de contributie over te dragen aan NIKKI-Online.nl. NIKKI-Online.nl start binnenkort met het online innen van de CJVV contributie per maand.

 

Concreet betekent dit dat zij jouw contributie per maand in hun administratiesysteem “NIKKI” verwerken, je een mail sturen dat het tijd is om het bedrag te voldoen en de betalingen te verwerken.


Binnenkort gaat Nikki je maandelijks een mail sturen.  In deze mail staat de totale contributie vermeld en daarbij het maandbedrag dat je via de meegestuurde iDeal-link dient te voldoen. Mocht je de contributie  in 1 keer willen betalen, dan horen we dit graag van je door middel van een mail met daarin je gegevens. Je hebt dan 10 dagen de tijd om de totale contributie te voldoen.

 

Je ontvangt binnenkort de eerste mail met daarin de iDeal-link voor de betaling van de eerste contributie die verdeeld wordt over 8 maanden. 1 maart 2018 volgt de laatste mail m.b.t.  de contributie van het seizoen 2017-2018.

 

Wanneer je geen mail ontvangt, zijn mogelijk de contactgegevens die bekend zijn bij CJVV niet up-to-date. Stuur in dat geval een mail met je juiste gegevens (naam, postadres, mailadres en telefoonnummer) naar penningmeester@nikki-online.nl . Laat in je mail a.u.b. altijd weten dat je lid bent van CJVV, aangezien NIKKI-Online van meerdere sportclubs de contributie int.

 

Met het bestuur is een vast bedrag afgesproken m.b.t. de administratiekosten bij maandelijkse betaling. Deze administratiekosten van 10% van je contributie met een maximum van € 19,- worden eenmalig per jaar opgeteld bij de contributie wanneer je gespreid betaalt.   

 

Mocht je ondanks deze uitleg nog vragen hebben, lees dan de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze website: www.nikki-online.nl. Wordt hier jouw vraag niet beantwoord, dan kun je je via mail tot ons wenden voor verdere informatie.

 

Wij kijken uit naar de samenwerking tussen CJVV en Nikki-online.nl

 

Met vriendelijke groeten,
penningmeester@nikki-online.nl en het bestuur van CJVV

NB: de contributiebedragen kun je vinden op de pagina "Ledenadministratie -> Aanmelden".

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!