Sponsors

App met mobiel digitaal wedstrijdformulier ook voor jou!

17 augustus 2017 21:45


Het is nog maar enkele seizoenen geleden dat we nog met papieren wedstrijdformulieren moesten werken. Leiders waren voor elke wedstrijd druk met het invullen van de spelersnamen. Toen kwam het digitale wedstrijdformulier dat in het wedstrijdsecretariaat op de laptop kon worden ingevuld. Nu is er de app met het mobiele digitale wedstrijdformulier.

Een belangrijke wijziging voor het komende voetbalseizoen (2017-2018) betreft de invoering van het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan, de computers in het wedstrijdsecretariaat kunnen hier dus niet meer voor gebruikt worden.

Het mobiel DWF is onderdeel van de wedstrijdzaken-app van de KNVB welke beschikbaar is in de Apple store en Google Play Store.

 

Iedereen die lid is van de KNVB kan straks het mobiel digitaal wedstrijdformulier invullen van zijn/of haar elftal.  Scheidsrechters versturen uiteindelijk het formulier naar de KNVB, dus het is ook van belang dat zij de app gaan gebruiken.

 

Om de app te kunnen gebruiken dien je je na het downloaden te registreren met het emailadres wat bij CJVV bekend is. Mocht je niet weten welk mailadres dit is of wil je je mailadres wijzigen dan kan je dit opvragen via ledenadministratie@cjvv.nl.

 

Het lijkt ons verstandig dat er per elftal meerdere spelers/leiders de app kunnen gebruiken zodat bij afwezigheid van de leider het formulier door iemand anders ingevuld kan worden.

 

Op bijgaand filmpje nog wat aanvullende informatie over de werking van het mobiel DWF.

 

https://youtu.be/Fj5luxBcLCg

 

Mochten jullie nog vragen hebben dan horen wij dit graag.

 secretaris@cjvv.nl

ledenadministratie@cjvv.nl

wedstrijdsecretaris@cjvv.nlDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!